Menú

dimarts, 25 de maig del 2010

Dia de l'Orgull Friki: la família creix

Fa dos anys, pel Dia de l'Orgull Friki, vaig posar fotos dels meus còmics, i també dels meus videojocs. Avui no sabia què fer per celebrar el dia anual de mostrar al món com en som, de frikis, més enllà de portar una samarreta relacionada amb els còmics, cosa que en realitat faig molts dies. I he pensat que, després de dos anys, tocava una actualització de les fotos dels meus còmics. Com que la "família" ha crescut bastant, trobo que és molt adequada aquesta actualització. Som-hi.  Primer les dels armaris del menjador, que tenen la porta de vidre perquè si no fos així no podria veure el seu contingut, que és la gràcia.














Aquí hauríem acabat amb l'armari del menjador. Ara us ensenyaré un "calaix" del moble on hi ha la tele i 6 de les meves consoles (i els DVD):


Hi ha llibres sobre còmics, i també volums del principi de la història d'en Superman. Ara passem a l'habitació, concretament a la capçalera del llit, que fa de tauleta de nit, també:




Aquesta última foto és de la nova manera que tinc de col·locar els còmics i llibres que m'estic llegint o que els tocarà el torn aviat. Les pobres ovelletes no donen l'abast, s'aguanten gràcies a la minicadena. I sense sortir de l'habitació, el desastrós armari que tinc:




Aquí ni es veu pràcticament el que hi ha, però és que l'angle era molt dolent per a la foto. Tornem al menjador, perquè a banda de l'armari hi ha una mena de petit prestatge de cartró...


...I un calaix on hi tinc més còmics:


Per acabar, passem a l'altra habitació, on hi ha un altre armari com els del menjador. Aquí no hi ha tants còmics, en principi és per a llibres, però m'he vist obligat a fer servir raconets per recol·locar còmics:





En aquest últim forat sí que tot el que hi ha són còmics. I ja està, espero que no us hàgiu mort de vells mentre miràveu les fotos. El sistema de la doble fila només funciona amb el manga, i depèn del format, en molts casos he hagut de fer servir foradets i tot plegat no és gaire còmode a l'hora de desar els còmics i treure'ls, però ara mateix no tinc cap més remei. En la meva defensa he de dir que en aquests dos anys m'he concentrat més en acabar col·leccions o si més no posar-me una mica més al dia, però esclar, això també ocupa lloc. I m'he venut algunes coses que he vist que no em faria, d'altres encara són als prestatges a l'espera de ser venudes... en fi, que faig una mica de bondat en alguns sentits. 

Però ha quedat clar que en tinc molts, massa, i que els col·loco com puc. I el Dia de l'Orgull Friki també fa menys vergonya que la gent vegi com els tinc posats, oi? Forma part de la gràcia.

8 comentaris:

  1. O_O Déu meu! quants còmics!!!! Per sort els meus punts de llibre no ocupen tant ^_^!!!!

    i els videojocs on els poses???

    ResponElimina
  2. Me'n falten molt pocs per als 4000, he he... I els videojocs... un altre dia. També hi ha actualitzacions respecte a fa 2 anys. Però si vols veure els de fa 2 anys posa al buscador "orgull friki" i segur que ho trobes.

    ResponElimina
  3. Toni... m'he pixat de riure amb les teves fotos!! xD a casa en tenim uns quants, però tu ho superes per tots costats!! xD

    ResponElimina
  4. Collons nen, tens no un un ou, sinó tres ous de còmics. Casa teva deu ser com una biblioteca.

    ResponElimina
  5. Estic al·l·l·l·l·l·l·lucinant o_O ! Coi, això sembla el mercat de Sant Antoni un diumenge al matí!

    ResponElimina
  6. Eh! he tornat a mirar les fotos perquè gairebé no donava crèdit i he trobat "V de Vendetta"...mhmmm...he desuposar que encara no te l'has llegit??? (si és així, no en farem res de bo de tu ;P )

    ResponElimina
  7. Txell, ja t'ho vaig dir que no l'havia llegit, he he... Però és que aquest és el meu gran problema, amb els còmics, els llibres, els videojocs, els DVD... En compro molts, però el ritme de consum és molt baix. Sempre dic que quan tingui temps ho faré, però a l'hora de la veritat sempre m'acaba passant alguna cosa. Suposo que aquest estiu podré posar-me al dia, ja que treballi o no, no aniré enlloc de viatge.

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails