Menú

dijous, 11 de juny del 2009

Curiositats: Rumiko Takahashi i Mitsuru Adachi fent equip

Avui he descobert, buscant imatges de The One Pound Gospel, perquè en parlaré aviat i més d'una vegada, una imatge que els mestres Rumiko Takahashi (Ranma 1/2, The One Pound Gospel, Inu-yasha, Maison Ikkoku, Urusei Yatsura...) i Mitsuru Adachi (Touch, Short Program, H2...) van col·laborar en una història de 30 pàgines per commemorar el 50è aniversari de la Weekly Shônen Sunday, i aquesta il·lustració n'és una mostra.



Quan l'he vist he pensat: "qui és la que seu damunt les espatlles d'en Hatanaka?". Llavors m'he adonat que l'estil de dibuix era el del mestre Adachi. La noia és l'Azusa Satomi, d'Idol A. Sembla ser que l'original es va subhastar amb intencions benèfiques.



Aquesta és la portada del projecte, My Sweet Sunday, tot i que en aquest cas es tracta d'una composició feta amb imatges de les diferents obres de tots dos. I es veu que ho van penjar a internet perquè es pugués llegir en línia, però... fins el 24 de maig. I jo que me n'assabento ara. Però bé, segur que encara hi ha maneres de llegir-lo, tot i que originalment el tenien penjat en japonès. És interessant que col·laborin dos autors tan semblants en estil de dibuix i narració, sempre a la frontera entre el shônen i el shôjo, i no desentona gens.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails