Menú

dissabte, 12 de setembre del 2009

Escenes: momentàs a Batman

Doncs sí, ahir vaig dir que ajornava una entrada sobre lectures per fer-la avui, però em temo que he de tornar a ajornar-la perquè fa unes hores he llegit una de les millors històries de Batman que s'han escrit mai. Es descrivia així a l'article introductori del volum 6 del segon col·leccionable de Planeta i no exagerava pas. D'allà n'extrec una escena per al record.


Aquesta història, inclosa al número 125 de Legends of the Dark Knight (gener de 2000) forma part encara de la macrosaga No Man's Land, i a banda d'aquesta espectacular pàgina és molt bona en tota la resta. És una conversa entre en Batman i el Comissari Gordon on es reconcilien després de molts anys, des que en Bane va trencar l'esquena d'en Batman i es va haver de retirar temporalment, cedint l'uniforme al Jean-Paul Valley primer i al Dick Grayson després, amb tots els problemes que va comportar.

Aquí per fi fan les paus en un moment en què Gotham els necessita més que mai, i es produeix aquest moment súmmament emotiu en què en Batman vol ensenyar-li al comissari, com a mostra de confiança, qui hi ha sota la màscara, però en Jim Gordon no ho vol i es tomba. Genial. Si s'és seguidor de les aventures del millor detectiu del món, aquesta història i aquesta vinyeta a tota pàgina en concret posen la pell de gallina. Inoblidable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails