Menú

dimarts, 13 d’octubre del 2009

Els Simpson i 24

Continuo amb el repàs de les paròdies que a Els Simpson s'han fet d'altres productes d'entreteniment amb una altra sèrie d'imatge real, també de la Fox, que és 24. Per cert, em fa molta ràbia la gent que quan parla de la sèrie diu "24 hores". No, senyors, es diu 24 i punt. Som-hi:


L'episodi és el 21è de la temporada 18 de la sèrie, i va més enllà de la paròdia d'una escena. Tot ell, anomenat 24 Minutes, per cert, és un homenatge a la sèrie protagonitzata per en Kiefer Sutherland. Les veus de doblatge de les contrapartides animades dels 2 actors que hi surten són les seves, i a la versió en castellà es va recórrer als dobladors de la sèrie en la llengua de Cervantes, cosa que és digna d'aplaudir perquè ja sabem que en els doblatges en aquest idioma no se solen preocupar massa per quadrar aquestes coses.


Disculpeu la publicitat del principi, però al Youtube el vídeo no hi era i només he trobat aquest.  També suposo que no serà cap problema que n'hagi posat una versió en anglès. Val més això que no pas una amb àudio llatinoamericà, oi? Bé, el capítol és una bona idea que es va emetre el 2007 als Estats Units i que va ser premiada amb un Annie Award. A més, l'episodi està considerat com el millor d'aquella temporada. Està bé fer aquestes coses, però abusar-ne seria contraproduent.

El proper dia començaré amb les referències a pel·lícules, molt presents a Els Simpson des de gairebé el seu naixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails