Menú

dijous, 19 de novembre del 2009

Tatuatges de Bola de Drac

Fa uns quants dies que no escrivia en aquest bloc i avui se m'ha acudit que podria fer-ho per parlar d'un tema que ja he tocat unes quantes vegades a 3 Botons i Start, el meu bloc de videojocs que teniu enllaçat aquí al costat: els tatuatges. Se'n fan de tota mena de temàtiques, i com no podia ser d'una altra manera, també de còmics. Avui començarem amb alguns exemples de tattoos de Bola de Drac:



Aquí en tenim un del Krilin. Mola, però és el de l'estil actual del mestre Toriyama, el de les portades de l'Edició Definitiva del manga. Jo també me'n faria un, del Krilin, però en una imatge més de l'època del combat contra en Nappa i en Vegeta.




Aquest és de la Saga de Namek, segurament no la millor de la sèrie, però per a algú sí que devia ser-ho.




El Drac Sheron, tot i que no acaba de ser del tot fidel.




Un d'en Goku en tercer grau de superguerrer.




La quarta bola de drac, la suxinchu.




Un altre d'entranyable. La portada del primer volum de la col·lecció (llevat de la kanzenban).




Un Goku transformat en superguerrer a l'esquena sempre va bé per evitar possibles atacs des del darrere.




I acabo, almenys per avui, amb aquest d'una esquena decorada completament amb personatges de Bola de Drac. Els dissenys no són ni de lluny els d'en Toriyama, però suposo que es deu poder fardar d'esquena, amb aquests dibuixos.

En fi, que el tema dels tatuatges també dóna molt de joc en els còmics i serà una de les coses de les que aniré parlant durant els propers mesos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails