Menú

dimecres, 17 de març del 2010

Autohomenatge històric a Detective Comics

Acabo de tancar el llibre recopilatori del pas breu i segons ell irrepetible de Neil Gaiman per l'univers Batman (Whatever happened to the Caped Crusader?) i han passat dues coses. La primera és que he decidit que la megaressenya de Batman que vaig anunciar el darrer dia la faré sense llegir Final Crisis, perquè tinc ganes de fer-la aviat, falta molt perquè em pugui llegir aquell volum i al cap i a la fi no és estrictament necessari.

La segona és que he vist, no sense l'ajuda dels articles que acompanyen el llibre, que entre els homenatges que fa Andy Kubert a la història d'en Batman també hi ha la portada del Detective Comics 853, d'abril de 2009:


Aquest còmic és la segona part de la història, començada al Batman 686, però d'això ja en parlarem. El que vull mostrar aquí és que la portada que veiem és un inequívoc homenatge a la d'un còmic de gairebé (per un mes!) 70 anys abans, que va donar el tret de sortida al personatge i el seu univers:


Aquí la tenim, la del 27 de Detective Comics, de maig de 1939. No ho sé, potser us sembla una ximpleria, però a mi aquestes coses m'agraden. I això és tot per avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails