Menú

dissabte, 24 d’abril del 2010

Llibres per Sant Jordi

Avui és el primer cop en moltíssims anys que no regalaré una rosa més enllà de la típica de regalar a la mare, i resulta que és una cosa que em descol·loca, m'entristeix i em fa odiar una mica el també anomenat Dia dels Enamorats Catalans, però els llibres no poden faltar, i me n'han regalat i me n'he autoregalat. Aquí els teniu:


Batman - Barcelona: El Cavaller i el Drac, un àlbum editat a l'estil europeu, que té la particularitat d'haver-se publicat simultàniament als Estats Units, a l'estat espanyol i a l'estat italià, i de tenir versió catalana per primer cop a la història del personatge, versió que naturalment és la que m'he comprat jo. Diuen que no és gaire bo, però és en Batman, ve a Barcelona, és en català i després d'haver-me quedat sense ell quan es va exhaurir pel Saló del Còmic de l'any passat, he aprofitat l'avinentesa del dia que era avui per adquirir-lo.


El 40 de Naruto, que fa poc que ha sortit, i així em poso al dia (de compres, perquè de lectures vaig pel 31). I bé, aquest és el segon i últim que m'he autoregalat. Pel que fa al que m'han regalat...


After Dark, del meu admirat Haruki Murakami. Algun dia vull escriure com ell. De debò. Prosa senzilla, moments quotidians, protagonistes que són tan normals com qualsevol de nosaltres... i sempre, sempre amè.


I Gomorra, del periodista Roberto Saviano, molt conegut perquè ha sortit força cops a la tele parlant del llibre malgrat que està sota amenaça de mort i haurà de viure la resta de la seva vida, qui sap si gaire llarga, amb guardaespatlles, per haver retratat fidelment la Camorra, el crim organitzat napolità, en el seu llibre, famós també per la pel·lícula que se'n va fer. El tenia pendent, perquè em fascinen tots els temes relacionats amb el crim organitzat, i en tinc uns quants llibres.

I això ha estat tot, en un Sant Jordi estrany, inèdit, però on no han faltat els llibres, en forma de còmic americà, manga, novel·la o no ficció, un de cada.

Actualització dies després: la meva germana també em va regalar un llibre, que és el següent:


La famosa Trilogia de Nova York, de Paul Auster, formada per tres novel·les curtes de gènere negre, la primera de les quals també tinc en forma de còmic, La ciutat de vidre, que encara no he llegit.


2 comentaris:

  1. 00:00 Entrada programada?

    Va, ànims, que Sant Jordi és un dia molt maco! a mi només m'han donat roses els de la feina i els de la Renfe ;-)

    ResponElimina
  2. No, no programada. Poques vegades ho he fet... I a més m'interessava que fos encara dins el dia de Sant Jordi, pel temps verbal que vaig fer servir. Veig que el rellotge del Windows i el de Blogger no em coincideixen.

    A veure si l'any que ve ho veig d'una altra manera, això de Sant Jordi.

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails