Menú

dimecres, 28 de juliol del 2010

Dutxa d'aigua freda per a en Green Arrow

Hi ha una divertida escena al Green Arrow / Black Canary Wedding Special que des del moment que la vaig llegir volia compartir-la amb vosaltres, i aquí la teniu. Us poso en antecedents: en Green Arrow (Oliver Queen) i la Black Canary (Dinah Lance) fa molts anys que són parella, però sempre han tingut els seus estires i arronses, i mai no s'havien plantejat posar-se seriosos en la seva relació, fins que ell li va demanar matrimoni a l'últim número de la seva col·lecció, el 75 de Green Arrow vol.3. 

Després, durant els 4 números de la minisèrie Black Canary ella s'ho va rumiar, i per fi va acceptar, perdoneu l'spoiler. I ara una escena que té lloc abans del casament, molt típica d'aquest parell.


És una escena molt representativa de la relació que tenen els dos superherois. Doncs bé, immediatament després va tenir lloc una situació que a l'Arquer Maragda no li va fer cap gràcia:


Si no sabeu anglès, ella li diu que s'haurien d'esperar a haver-se casat. I el pobre Oliver, que ja estava més que preparat, intenta convèncer-la que a aquestes alçades no té cap sentit, que ella ja fa molt temps que no pot anar vestida de blanc si s'ha de fer cas de la tradició, i després, abans d'abandonar la inútil discussió, prova d'aconseguir una última vegada "per al camí" abans del casament, però no en treu res. Al final, aquesta és l'única solució que li queda:


Mireu quina aixeta és la que està tancant, la inicial que hi surt (en anglès, naturalment). Un remei tradicional per al problema. 

Però encara n'hi ha més. Resulta que després tenen lloc els respectius comiats, en els quals ell se'n va amb bona part dels representants masculins de la comunitat superheroica i ella amb les femenines. Com que en Green Arrow té una merescuda fama de faldiller i no vol fer enfadar la que per fi ha acceptat ser la seva senyora, dóna instruccions clares sobre com ha de ser el seu comiat:


De fet, aquí l'Oliver les hi està recordant a en Hal Jordan (en Green Lantern de tota la vida), que és el seu millor amic i que li diu que no hi podia haver ningú millor per a preparar-li una festa tan important. Però quan l'Oliver li agraeix que li hagi fet cas amb el tema de les strippers... 


...En Hal ha de fer fora les noies que tenia preparades. Un detall divertit, a la pancarta de damunt de la porta: "Enhorabona, Ollie! Deixa la fletxa al buirac!". 

Així que en Green Arrow, que en realitat sí que volia ballarines al seu comiat, per por de la "parenta" havia decidit no tenir-ne. I què feia ella, mentrestant?


Aquí la tenim, amb la Barbara Gordon (Oracle, i antigament Batgirl), parlant dels detalls del casament mentre gaudeixen de les vistes. I aquestes dues són les que s'estan comportant més, us ho asseguro. Què vol dir, això? Que ha quedat clar, des de fa temps, que a casa els pantalons els porten les dones. És igual si ets un superheroi o no, i en el seu cas en Green Arrow no té superpoders, mentre que la Black Canary sí. 




2 comentaris:

  1. Caram, caram ...curiosa, la visió sobre el gènere femení :D

    ResponElimina
  2. Un gènere que aprecio i que admiro, tant a la vida real com a la ficció, però de l'observació i l'experiència neix la resignació a acceptar les coses com són, en nom de la pau.

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails