Menú

dijous, 11 d’agost del 2011

En Sonic a Breaking Bad

No és la meva intenció fer cap spoiler de la sèrie Breaking Bad, una de les més interessants del panorama actual, però a l'últim capítol emès als Estats Units, el quart de la quarta temporada, hi he trobat una escena que m'ha fet gràcia i que volia compartir amb vosaltres. 


En Jesse arriba a casa, on hi té permanentment instal·lats una colla de dropos que són per allà perquè el nano, emocionalment destrossat, es gasta el munt de diners que ha aconseguit en una festa constant, i agafa una noia i se l'endú a l'habitació. Per què? Doncs per jugar al Sonic & Sega All-stars Racing with Banjo & Kazooie, i naturalment (en Banjo i en Kazooie només surten en aquesta versió) per a la Xbox 360, la preferida (fins ara) als Estats Units. A més, pel que sembla el tenia en pausa des de feia hores, pel que podem deduir.

Això sí que és saber-se'ls gastar i gaudir d'una bona vida. Un altre dia, segurament quan acabi aquesta quarta temporada, parlaré amb profunditat d'aquesta sèrie dramàtica, argumentalment força original, que qualsevol amant de la televisió ben feta hauria de veure, sobretot aquells que busquin arguments realistes, actuacions memorables i debats morals. 


2 comentaris:

  1. Fantàstic xD. Justament ahir a la nit un amic ens parlava apassionadament d'aquesta sèrie, dient que es troba completament enganxat. Tinc ganes de veure l'article quan ho trobis oportú per descobrir millor el que pot oferir Breaking Bad.

    ResponElimina
  2. Segurament m'esperaré que acabi aquesta temporada, per tant estem parlant d'unes 9-10 setmanes si no fan pauses d'aquelles per allargar.

    De tota manera ja et dic ara que te la recomano molt, però quan en faci l'article minimitzaré spoilers tant com pugui, com faig sempre.

    Gràcies per llegir i comentar! :)

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails