Menú

dilluns, 30 de gener del 2012

Després de The Shield

L'altre dia vaig acabar de veure The Shield, una molt recomanable sèrie de policies que va tenir 7 temporades entre 2002 i 2008 i que es va arribar a emetre en català amb el títol de Vic Mackey. Després de veure'n la primera temporada vaig fer una entrada sobre la sèrie, i avui no faré un repàs de les altres sis. Només diré que m'ha agradat moltíssim i que em venia de gust saber què han fet els seus actors principals després de penjar l'uniforme i entregar pistola i placa. 


Com no podia ser d'una altra manera començarem amb en Michael Chiklis (Vic Mackey), que després de The Shield va participar en una altra sèrie, No ordinary family, que va durar només 20 episodis entre 2010 i 2011 i que va ser cancel·lada pels seus baixos índexs d'audiència. Curiosament era una producció sobre una família que adquiria poders després d'un accident d'avió, cosa que recorda l'argument d'Els 4 Fantàstics, on Chiklis interpretava el personatge de La Cosa a les dues pel·lícules de 2005 i 2007 que es van fer del popular grup de superherois de la Marvel.


Aquí tenim en Walton Goggins (Shane Vendrell), que va participar en un episodi de CSI el 2007 (abans d'acabar la sèrie) però que va repetir el 2009 amb CSI Miami, tot i que fent un personatge diferent. També se l'ha vist a Cowboys & Aliens


Hem vist en Kenny Johnson (Curtis "Lem" Lemansky), que ha fet petits papers en diverses sèries però que no he pogut trobar documentats en vídeos, per tant he posat aquest tràiler de la pel·lícula Few Options, de 2011, on a més podem veure l'Erin Daniels (la Dana Fairbanks de The L Word) i en David Marciano (el detectiu Billings de The Shield).



I aquest és en David Rees Snell (Ronnie Gardocki), un altre que no ha destacat massa per haver fet grans papers a la tele però que sí que ha tingut petites aparicions com aquesta de Numb3rs. Curiosament ha format part del repartiment del telefilm Desolation Canyon el 2006 amb en Kenny Johnson, amb qui també va participar a Sons of Anarchy, sèrie que encara està en marxa.



Aquest és en Jay Karnes (Holland "Dutch" Wagenbach), el meu personatge masculí preferit de la sèrie, que va aparèixer a House el 2009, entre altres coses.


I del personatge masculí que més m'agrada passem al femení, que interpreta la CCH Pounder (Claudette Wyms), que després de The Shield entre altres coses, com ara la veu de la Mo'at d'Avatar, va fer (i encara fa) Warehouse 13. També d'aquesta sèrie és la següent escena:



És la Paula Garcés (Tina Hanlon), que apareix en alguns moments del tall. I ara aneu al minut 1.50 del següent vídeo:



Aquest és en Michael Jace (Julien Lowe), que també ha fet moltes però petites coses i que aquí veiem a la comèdia Division III: Football's Finest, de 2011.

Hem vist només algunes mostres del que han fet els personatges principals de The Shield després de la sèrie, però he omès els convidats de luxe com la Glenn Close o en Forest Whitaker, que no necessiten presentació. M'he trobat també amb casos en què no hi havia manera d'aconseguir cap vídeo de cap dels petits papers que han fet després, però en adonar-me que molts dels actors havien tornat a coincidir en el repartiment d'altres sèries he acabat trobant això:


Espereu, que n'hi ha més...


I més...


I ja per acabar...


Impressionant. Tots quatre fragments formen part d'un episodi de la ja cancel·lada sèrie Lie to me, el 2x19 concretament, que recupera sis dels actors de The Shield i els uneix per tal d'explicar una història que no hi té res a veure, però que els fans de la sèrie de policies agraïm com a picada d'ullet, ja que sempre és agradable tornar a veure actors que ens hem acabat estimant, i més si reapareixen junts. També hi ha la Jennifer Beals, la Beth de The L Word.

Hi vèiem en David Marciano (Steve Billings), en Benito Martínez (David Aceveda), la Catherine Dent (Danny Sofer), dos més que ja hem vist abans, en Kenny Johnson (Curtis Lemansky) i en David Rees Snell (Ronnie Gardocki), i la Cathy Cahlin Ryan (Corrine Mackey), que per cert és la dona d'en Shawn Ryan, creador de The Shield. Els trobaré a faltar en els papers on els vaig conèixer.


1 comentari:

  1. Genial com sempre, noiet ;D Has fet "treball de camp", eh? Fa il·lusió verue'ls i més encara si reapareixen junts.

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails