Menú

dimarts, 9 d’octubre del 2007

2n certamen de còmic sobre la SIDA

Segur que alguna vegada heu pensat en la possibilitat de guanyar-vos la vida fent de dibuixants de còmics. Si més no, intentar-ho. Si dibuixeu mínimament bé (tampoc no cal que sigueu el Brian Bolland, però com a mínim que no us faci vergonya a vosaltres mateixos el que dibuixeu, com em passa a mi), teniu l'oportunitat no de guanyar-vos la vida, però sí 300 euros i el prestigi d'haver aconseguit el primer premi d'un concurs de còmic que arriba a la seva segona edició. Afanyeu-vos, no queda gaire temps (el 15 de novembre és la data límit) per presentar els originals. Us en poso el cartell i les bases. Animeu-vos a participar-hi!





BASES:



El concurs té com a objectiu sensibilitzar sobre la prevenció de la Sida, de manera que els treballs presentats hauran de tenir relació amb: prevenció del VIH/Sida, comunicació i relació amb la parella, negociació del preservatiu, el respecte i la no discriminació cap a les persones afectades. S'ha de tenir en compte, però, que el públic és adolescent i jove.

Hi podran participar persones d'entre 14 i 35 anys, i es podrà presentar un màxim de 2 treballs per persona, individualment o de manera conjunta entre guionista i dibuixant.

Les obres han de ser inèdites, en català o castellà.

Poden ser en blanc i negre o en color, però en format DIN A4, i de tècnica lliure. NO s'admeten còpies, ha de presentar-se l'obra original. Es poden presentar en format digital, però en aquest cas haurà de ser en CD. L'extensió ha de ser d'entre 1 i 4 pàgines.

Presentació: en un sobre tancat on hi consti el títol o lema i el pseudònim de l'autor o autors. Dins del sobre hi ha d'haver l'obra i un altre sobre més petit que contingui un full amb les dades reals del participant: nom i cognoms, edat, adreça, correu electrònic, telèfon i fotocòpia del DNI. S'ha de fer arribar en persona o per correu a

2n Certamen de Còmic de la Sida
Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS)
Ronda de la Torrassa, 105, 3a planta
08903
L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)


Més informació al telèfon 93 421 93 10 o a info@joves.org



ATENCIÓ: LA DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ ÉS EL 15 DE NOVEMBRE, I S'ACCEPTARAN OBRES QUE TINGUIN AQUESTA DATA EN EL FRANQUEIG DE CORREUS.

PREMIS: Hi ha dues franges d'edat. De 14 a 17 anys, amb un primer premi de 150 euros i un segon de 100; i de 18 a 35 anys, amb un primer premi de 300 euros i un segon de 150.

El jurat estarà format pels membres del JIS, per professionals de la prevenció de la salut i del món del còmic i el disseny gràfic. Els premis poden ser declarats deserts. El veredicte es farà públic durant el mes de desembre de 2007 a L'Hospitalet de Llobregat, amb previ avís de lloc i data.

Les obres no premiades podran ser recollides pels seus autors a la seu del JIS durant un termini de tres mesos, i sempre després de la publicació del veredicte. Les obres premiades passen a disposició del JIS, que podrà fer-ne ús segons el seu interès i sense ànim de lucre.

La participació al certamen suposa l'acceptació íntegra de les bases. L'organització no es fa responsable dels possibles danys o desaparició de les obres abans d'arribar a l'adreça indicada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails