Menú

diumenge, 21 de juny del 2009

Moments inoblidables: música de Captain Tsubasa (2)

I després de tants dies arriba per fi la segona entrega dels moments inoblidables que s'han produït a les nostres sèries d'animació preferides. Continuem amb Captain Tsubasa:



Preciós moment en què en Hikaru Matsuyama (rebatejat a Itàlia, i per extensió aquí, com a Philip Callahan) ha de dir adéu a la seva enamorada, la Yoshiko. No és en Hikaru un personatge amb sort. Als dos tornejos que veiem durant la primera sèrie es queda a les portes de la final, primer en no poder transformar un penal per culpa d'un canvi de porter a última hora, en el partit contra el Meiwa, i al segon torneig senzillament perquè el Furano s'enfrontava al Nankatsu i, evidentment, en Tsubasa no podia quedar eliminat a les semifinals... Doncs bé, a sobre li marxa la noia...


2 comentaris:

  1. Aquest no era "el oliver benji los amos del balón tra la la"
    A la sèrie de Tv l'Oliver xutava i deu capítols més tard la pilota anava al porter i fins dos o tres més no es podía saber si en Benji la parava jeje.

    ResponElimina
  2. Cert, però era problema de la sèrie d'animació. Puc assegurar que a la versió en còmic, que de fet és l'original, les jugades es ventilaven en unes vinyetes. A la tele hi ficaven dramatisme i allargaven la història com un xiclet.

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails