Menú

dijous, 14 de gener del 2010

Futurama torna, però de debò

Continua aquesta estranya "setmana de Futurama" que va començar el 31 de desembre i que avui, 14 de gener, encara no ha acabat. Demano disculpes per la meva manca de regularitat en el tema, però això ja es va acabant i ja tinc pensat el proper cicle i tot, per tant no us preocupeu, perquè no us abandono.

Avui volia parlar de l'esperadíssim retorn d'aquesta sèrie que en alguns aspectes és fins i tot millor que Els Simpson, però com que no ho era a nivell d'audiències va ser injustament cancel·lada després d'un temps emetent-se d'una manera indigna: els de la FOX van deixar de banda episodis que ja estaven fets i van convertir una part de la quarta temporada en la falsa cinquena perquè havien programat la sèrie diumenge a la tarda i sovint se n'anava a la merda per culpa de la pròrroga dels esports.


Sí, els personatges n'estan molt contents, i els seguidors de la sèrie també ho hem d'estar, perquè després d'uns anys en què només hem tingut els llargmetratges (dels quals encara he de veure i comentar aquí 2, ja fora de la "setmana" temàtica) Futurama acabarà tornant a la televisió en forma de sèrie setmanal i la previsió és que ho faci a partir d'aquest 2010 amb una nova temporada, la sisena, de 26 episodis.

Ho he dit bé, és la sisena. La cinquena es considera que són els 4 films, que en termes de producció compten com a 16 episodis que es van emetre per televisió (ja no al canal FOX, sinó Comedy Central, després de reposar tots els que ja existien) dividits en quatre parts cadascun després d'haver sortit en DVD. Una cosa estranya però que segurament respon a la gran despesa econòmica que van fer els de Comedy Central a l'hora de comprar la sèrie i la necessitat d'amortir-la. El procés va ser de ben segur més recargolat, però bé, la cosa és que  continua i ara arribarà, per fi, una nova temporada normal a la qual la FOX ha contribuït (o la qual ha permès, tot i que no la pensa emetre al seu canal). Així s'anuncia:



Impressionant. Quines ganes que arribi, encara que sigui directament en DVD. Jo, que em vaig comprar les 4 temporades quan hi havia només les capses gruixudes del principi (sempre ho reediten tot en més petit i més barat), i que vaig sentir ràbia quan va aparèixer el pack de la sèrie completa (i les posteriors reedicions en més prim), ara em sento una mica millor perquè ja no sóc l'únic que no té Futurama sencera en una sola capsa.

Més curiositats sobre la nova temporada: sembla ser que els dobladors originals de la sèrie van estar a punt de ser completament reemplaçats per un problema amb els salaris, però es va solucionar en part gràcies a la mobilització dels fans, que són els que queixant-se han aconseguit també que tornés la sèrie, i al final les veus no canviaran.


Per als més frikis, la presentació en storyboards animats dels primers minuts del nou capítol. Cony, no podia ser que no tornés aquesta sèrie guanyadora i nominada de molts premis importants, Emmys inclosos. No després de només 4 temporades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails