Menú

dimarts, 16 de març del 2010

Regals d'aniversari

Ahir va ser el meu 28è aniversari (bé, ja són més de les dotze de la nit, per tant abans d'ahir) i em van regalar diverses coses que tenen cabuda en aquest bloc, deixant de banda els mitjons, el paraigua gegant i el val per un microones. Som-hi, que aquest és senzillet i curt:


24: Redemption, una pel·lícula que se situa entre les temporades 6 i 7 d'aquesta trepidant sèrie.



La temporada 7 de 24.



La novena temporada de The Simpsons.



La desena.



El castillo en el cielo, una pel·lícula de l'Studio Ghibli reeditada fa menys d'un mes.



Nicky, la aprendiz de bruja, també reeditada fa poc i que no he vist mai. Però segur que m'agradarà.



I Susurros del corazón, que sí que tenia però en VHS i amb subtitulació d'afeccionats i amb una qualitat d'imatge lògicament pitjor, deixant de banda que el DVD és un format que no es deteriora.



I l'únic còmic, el volum recopilatori en tapa dura de Final Crisis, l'event que va sacsejar l'univers DC durant el 2009. Inclou els seus 7 números i alguns números relacionats. En realitat va ser un regal que em vaig comprar jo mateix perquè el vaig demanar per internet i després el vaig cedir per a qui me'l volgués regalar. Me'l vaig comprar per internet perquè és l'edició original americana, superior en format, preu i, naturalment, genuïnitat. En parlaré tan aviat com pugui perquè afecta a una megaressenya que vull fer d'en Batman, però abans m'he de llegir una bona pila de còmics que van abans d'aquesta crisi final que, en realitat, estigui bé o no, no és més que l'event anterior al de 2010, i aquest ho serà respecte al de 2011... 

2 comentaris:

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails