Menú

diumenge, 11 de juliol del 2010

Un dia de Mercat de Sant Antoni profitós

Avui he anat al Mercat de Sant Antoni, ja feia temps que no el visitava, i ha estat d'aquells dies que t'hi deixes calés però ben invertits. He trobat coses que feia temps que volia, alguna altra que fa poc que ha sortit i la tenien a preu de ganga, i també he avançat en alguna col·lecció que tenia començada.


Una novetat a molt bon preu, el Clásicos DC: Superman - Kryptonita nunca más, que inclou els números 233 a 238 i 240 a 242 de Superman, de 1971, a més del Superman Special 1, de 1992. 


Batgirl: Año Uno, amb els nou números d'aquesta minisèrie on s'explica la història d'un dels meus personatges preferits de l'Univers DC, la primera Batgirl, la Barbara Gordon. 


Crisis Final: Apocalipsis, curiós títol amb què Planeta va recopilar els cinc números de la minisèrie Final Crisis Revelations, conseqüència de la Final Crisis, escrita per en Greg Rucka i protagonitzada per la Renée Montoya (ara la Question) i en Crispus Allen (ara l'Espectre), que eren els personatges principals de Gotham Central


El segon volum d'una col·lecció que havia pensat deixar córrer, però vull continuar donant-li una oportunitat. Aquesta entrega de Clásicos DC: JLA/JLE recull els números americans Justice League International 8 a 15, Suicide Squad 13 i Justice League International Annual 2 (tot i que aquest està acreditat dins el tom com a 1). 


El volum 2 (de 9) de l'edició definitiva d'una de les obres mestres d'en Naoki Urasawa, Monster. Em vaig comprar el primer amb molta alegria, però cada volum són 14,95 euros i fa una mica de mal a la butxaca seguir-la. Sort que avui he trobat aquest tom de segona mà en un estat més que acceptable. 


El segon d'Ikkyû, en català, de 4 volums en total. Malauradament està tan descatalogada que ni tan sols l'esmenten a la web de l'editorial, però jo continuaré buscant, i ara només me'n falten dos!

Les coses que he trobat estaven molt bé de preu, es podria dir que eren gangues, en alguns casos més que en d'altres, però en total han estat més calés dels que seria raonable gastar en la meva situació. Però això sí, què collons, si no ens podem donar alguna alegria en els mals temps, ja podem plegar. 


3 comentaris:

  1. Sabies que la batgirl és bibliotecària?

    http://3.bp.blogspot.com/_vbxXhJfhnEk/SRMR6ybmbwI/AAAAAAAAACQ/IJ0BbMyEQvQ/S700/batgirl+librarian+pic.jpg

    ResponElimina
  2. Sí que ho sabia, sí. Però en el fons és una tapadora, la seva imatge civil. En secret era la Batgirl i ara la imprescindible Oracle, la millor recaptadora d'informació de l'Univers DC, aliada indispensable d'en Batman.

    ResponElimina
  3. Vas fer unes bones compres eh XD, jo ja m'he posat a llegir el còmic que em vas regalar.

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails