Menú

dimecres, 20 d’octubre del 2010

Popeye contra el càncer de mama

Ahir es commemorava el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, i qui més qui menys hi ha volgut participar donant-hi suport. Encara que sigui el tipus de càncer més conegut i amb més èxit en termes mèdics, no deixa de ser un càncer i si no s'agafa en l'estadi inicial pot ser mortal, de manera que no s'ha d'abaixar la guàrdia. 

Dit això, vull fer-me ressò d'una iniciativa de les tires còmiques de la King Features (entre les quals Popeye, Daniel el Trapella, Flash Gordon, Prince Valiant o The Phantom, per dir les més conegudes aquí), que el dia 10 es van publicar en color rosa i/o tenien la presència del llaç del mateix color que representa la lluita contra aquest tipus de càncer. Es diu Cartoonists Care: The Sunday Funnies Pink Project, i a banda de la publicació de les tires hi ha la subhasta d'una il·lustració original del dibuixant Dan Piraro (autor de la tira Bizarro), amb els beneficis, naturalment, per a diverses organitzacions de lluita contra la malaltia dels Estats Units. 


Aquesta és la il·lustració, en què el dibuixant reuneix en una imatge diversos dels protagonistes de les tires esmentades. I si voleu veure aquestes entregues especials, les podeu veure, juntament amb l'enllaç per a la subhasta-donació, aquí.


I com que aquí en Popeye ens l'estimem molt i ja li vam dedicar uns quants articles, en una ocasió com aquesta he pensat que es mereixia una menció especial i us enganxo la seva contribució aquí per si us fa mandra anar-la a mirar a l'enllaç que he donat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails