Menú

dijous, 28 d’abril del 2011

Referències de Batman a The Simpsons

Els Simpson, ja ho hem vist moltes vegades, és una sèrie plena de bromes que sovint fan referència a altres obres de ficció, i entre aquests moments màgics per als més frikis n'hi ha que tenen a veure amb els còmics de superherois. Avui vull posar dos exemples relacionats amb en Batman, com ja sabeu el meu personatge de còmic preferit (digueu-me "original", però és el que hi ha). N'hi ha molts més, sense anar més lluny en veiem un clar exemple en la "identitat superheroica" d'en Bart, anomenada Bartman, però els exemples triats són aquests. 


Correspon al capítol 5 de la 17a temporada, on en Bart i la Marge comencen a passar una mica de temps junts i es produeix aquest divertit comentari que evidencia, un cop més, que els pares de vegades volen anar de col·legues i fer veure que coneixen les aficions dels seus fills però que en realitat no en tenen ni idea. A qui se li acut esmentar la mare d'en Batman? 

Al següent tall, que vaig veure ahir mentre mirava el capítol 10 de la 20a temporada de la sèrie, la referència és més llarga i potser per això em va agradar encara més:


Aquí tothom ho té clar, llevat d'en Homer. Deu ser l'única persona de món "real" a qui la doble identitat d'en Bruce Wayne enganya perfectament. Em queda relativament poc per posar-me al dia d'Els Simpson, que als Estats Units van per la 22a temporada, però si trobo més referències curioses, naturalment les compartiré amb vosaltres. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails