Menú

dimecres, 31 d’agost del 2011

El Follet Tortuga, el gran pervertit

El manga, i per extensió l'anime, és ple de personatges pervertits. Als japonesos ja els agrada, ésser oficialment reprimits però en el fons tenir un ric i imaginatiu món sexual interior. Una de les maneres d'expressar aquests fetitxos i aquestes fantasies que tenen és fer aparèixer personatges sortits als seus productes de ficció, i el representant més gran d'això que dic és, almenys per a nosaltres, el Follet Tortuga. És per això que volia repassar algunes de les seves millors escenes en aquest sentit.


Aquesta escena, particularment, no la recordo. Em sona vagament que podria pertànyer a la saga del 22è Gran Torneig de les Arts Marcials. Ens mostra una faceta d'aquest home ple de fetitxos que seria la de col·leccionar roba interior femenina... i a sobre posar-se-la. O no? Perquè... la noia li clava un mastegot i sembla que no tingui gaire sentit. Posar-me a buscar ara l'original japonès quan no sé de quin capítol es tracta podria ser massa complicat, però assumeixo que és un error de traducció i el que li diu és que se les emprovi ella, les calces. 


Parlant de calces, aquesta és ben cèlebre. De fet, una mica forteta sí que és, per això en emissions posteriors es va censurar i aquest vídeo s'ha muntat amb l'original, subtitulat. Va tenir sort, aquest dia, el vell Mutenrôshi, però inicialment el que volia era veure unes calces, a canvi d'entregar un objecte que semblava estimar-se força. N'hi ha que es conformen amb ben poc.


La vessant voyeurística del mestre tampoc no ens és desconeguda, aquí el teníem fent servir un invent de la Bulma per fer-se petit, que seria l'equivalent gairebé a fer-se invisible, i què faríem tots els homes (diuen) si ens hi poguéssim tornar? De vegades, però, fracassava:


Coses que passen. El veurem també duent a terme una de les activitats característiques dels pervertits: els tocaments no sol·licitats.


L'hi feia a la Maron, personatge exclusiu de l'anime, però en d'altres ocasions s'ha arriscat molt més: 


"On és el respecte per la gent gran?", diu el tio. S'ha de tenir barra. Però el que té aquest senyor també és un gran valor, perquè si la Bulma té mala llet... imagineu-vos els pebrots que cal per intentar-ho amb aquesta altra:


La mateixa A-18, que té una força molt superior a la de qualsevol altra dona a qui ha intentat grapejar. Com deia, s'ha de tenir molt de valor. I l'home, a sobre, continua tocant mentre li estan clavant una pallissa. Està clarament disposat a morir "feliç". I parlant de morir, ni la mort no calma els seus desitjos:


Aquesta estava completament subtitulada, m'imagino que l'escena sencera es va censurar en les reemissions més recents de la sèrie. Veurem què passa ara que la tornaran a fer, però bé, l'interès d'aquest vídeo rau en què en Yamcha acaba de morir i el Follet Tortuga continua amb les seves malifetes. S'han de tenir molt ben posats. I molt poca vergonya.






2 comentaris:

  1. En una època de tanta correcció política com avui en dia, trobo molt encertat que recordis un bandarra com el Follet Tortuga! :-)

    Un altre que tampoc es tallava un pel era el Dr. Slump, oi? jejejeje

    ResponElimina
  2. Sí que era pervertit el Follet Tortuga! Tenia tela aquest home, però vaja, donava el seu toc humorístic a la sèrie

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails