Menú

dimarts, 24 d’abril del 2012

El temps no perdona: Friends

No fa tant que es va acabar l'emissió original de la popularíssima Friends, "només" uns 8 anys, però en alguns dels seus actors es nota el pas del temps i ara que tinc la sèrie completa en DVD i l'estic mirant per primer cop des del principi de manera ordenada em venia de gust dedicar una entrada d'aquesta secció al seu repartiment per tal de veure què han estat fent i com han canviat físicament. 


Comencem amb en David Schwimmer, en Ross Geller, que ara té 45 anys i que després de Friends bàsicament ha fet de la veu d'en Melman de Madagascar, però que també hem pogut veure dirigir diversos episodis de Joey i, com a actor, en un episodi de 30 Rock. No ha fet gaire cosa, doncs, però sí que ha tingut una activa carrera solidària en contra de l'abús sobre els nens i de les violacions de dones. 


En Matt LeBlanc, en Joey Tribbiani, va intentar allargar l'èxit del seu personatge amb l'spin-off anomenat precisament Joey, però la sèrie va durar només 2 temporades i va ser cancel·lada el 2006. Ara, amb 44 anys, apareix en una sèrie anomenada Episodes en què fa de Matt LeBlanc, és a dir d'ell mateix. 


En Matthew Perry, és a dir en Chandler Bing, és probablement el que porta pitjor l'edat de la meitat masculina del repartiment de Friends, però és el més jove, amb 42 anys. Ha fet algunes pel·lícules i en televisió ho ha continuat intentant amb sèries que no han acabat d'alçar el vol com ara Studio 60 on the Sunset Strip (2006-2007), Mr. Sunshine (2011), que va co-crear i que va tenir un total de 13 episodis dels quals 4 no es van arribar a emetre, 8 episodis de The Good Wife i ara s'acaba d'aprovar el pilot d'una nova comèdia que protagonitzarà i que es dirà Go on


Pel que fa a les noies, la Jennifer Aniston (Rachel Green) és la que ha tingut més èxit, no cal dir-ho. I no només pel fet d'haver aparegut a les revistes del cor com a parella i sobretot exparella d'en Brad Pitt, sinó perquè ha fet diversos films del gènere de la comèdia romàntica com ara Corre el rumor... (2005), Què els passa als homes? (2009) o la recent Wanderlust (2012). Ara té 43 anys i, de les noies, és la més jove.


La Courteney Cox (Monica Geller) ara té 47 anys i ha tingut més èxit a la televisió, i pel que fa al cinema l'hem pogut veure a la tetralogia Scream, amb l'entrega més recent el 2011. Des de 2009 protagonitza Cougar Town, on per cert va aparèixer la Jennifer Aniston, però també ha sortit en 3 episodis de Scrubs (2009) i 3 més de Web Therapy, el mateix 2009, que poso en negreta perquè és la sèrie de la seva amiga, la tercera noia del repartiment de Friends.


La Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) és la més gran del repartiment femení i general, amb 48 anys que és evident que se li noten, i se l'ha pogut veure en diverses pel·lícules, una de les més recents The other woman, de 2011. En televisió ha fet algunes cosetes, però sens dubte la més destacada és Web Therapy, amb què des de 2008 ha convençut la crítica creant, escrivint i protagonitzant una sèrie que presenta una nova modalitat de teràpia psicològica: a través de la webcam i en sessions curtes que van per feina. 

Curiosament va començar a emetre's per internet, però després la cadena Showtime en va fer una versió televisiva i des de llavors que continua emetent-se, ara ja en format televisiu, amb les contínues estrelles convidades que col·laboren amb la Lisa Kudrow a fer humor negre, entre les quals la Courteney Cox. 


Des que va acabar Friends, doncs, els seus protagonistes han viscut una important baixada en les seves carreres, llevat de l'excepció de la Jennifer Aniston i ara, en menor mesura, la Lisa Kudrow. Potser hauran d'acabar acceptant fer la pel·lícula de Friends, que s'ha estat confirmant i desmentint durant anys. 



2 comentaris:

  1. M'agrada prou Friends, és una de les poques sèries de les que he vist una i una altra vegada els capitols! La veritat és que m'ha fet il·lusió veure que estant fent els actors ara mateix.. gràcies pel post! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tinc la sort d'haver-la vist només un cop, no tots els episodis i en alguns casos potser 2 o 3 cops màxim, per tant n'estic gaudint ara en DVD. :)

      Gràcies a tu per llegir i comentar!

      Elimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails