Menú

diumenge, 19 de gener del 2014

Actors i actrius amb defectes físics

Ens ho diuen molt, que ningú no és perfecte i que ens hem d'acceptar tal com som. És molt fàcil de dir, sobretot quan no se'n tenen, de defectes (aparents), però tots tenim complexos i ens és igual saber que hi ha gent que en té de pitjors: a nosaltres ens amoïnen els nostres.

Però per molt que us digui això —i us ho diu algú que amb els anys s'ha anat fent arreglar alguns defectes físics però encara en té uns quants—, el cert és que els famosos, especialment els actors i les actrius, sembla que no en tinguin, de defectes. I no és així: les personalitats del món de la interpretació tenen èxit, tant si són guapos i guapes com si són més normals, però algunes d'elles tenen defectes físics més o menys notables, que no impedeixen que les vegem amb bons ulls o fins i tot les desitgem, només pel fet de ser famoses. 


En Forest Whitaker, per exemple, segurament no és un dels actors negres considerats més atractius, però sí que és un dels més aclamats per la seva qualitat interpretativa. El que destaca del seu aspecte, més enllà de si està més o menys gros (sembla que va canviant), és la parpella caiguda de l'ull esquerre, com la de l'Oriol Junqueras, líder actual d'ERC.


El tema de les pigues dóna molt de joc. Em fa "gràcia" com la gent que no en té de vegades considera que la que sí que en té no se les hauria de treure. No deixen de ser defectes de pigmentació de la pell, però quan un és famós la percepció és diferent. 

Parlo en general, és clar, perquè en la meva opinió el fet que l'exmodel Cindy Crawford sigui qui és no fa que li quedi millor la piga que té al costat de la boca. 


El mateix passa amb en Charlie Hunnam, en Jax de Sons of Anarchy: amb la barba que duu a la sèrie no es nota tant, però té una senyora piga a la cara i quan va afaitat se li nota més. Tanmateix no dubto que és un actor desitjat per moltes dones (i molts homes), perquè té un cos treballat i un abdomen on es podria ratllar formatge, a més d'una pell aparentment neta d'altres defectes i, tret de la piga, una cara atractiva.


Clàssica en aquest sentit, i deixem ja el tema de les pigues, tenim la d'en Robert DeNiro, que fins i tot es troba a la seva versió tauró a la pel·lícula animada L'Espantataurons. Això no fa, però, que sigui més agradable: no deixa de ser una piga.


Ara bé, si ens pregunten per actors amb defectes físics un dels noms que segur que ens ve al cap és el d'en Joaquin Phoenix, que té una característica cicatriu entre el nas i la boca, típica del llavi leporí, un defecte amb què es neix i que consisteix en una obertura del llavi per la part superior. Sembla, però, que en el seu cas la cicatriu no es deu a cap operació de correcció, sinó que ja va néixer així.


Les cicatrius, però, normalment són adquirides, com és el cas de les d'en Tommy Flanagan, en Chibs de Sons of Anarchy, que es veu que de jove va ser assaltat i li van fer aquests talls a la cara que han marcat també la seva carrera. 


És un cas molt semblant al d'en Michael Kenneth Williams (The Wire, Boardwalk Empire), però el que li va passar a ell va ser que es va ficar en una baralla en un bar. 


D'altres defectes són menys evidents, i els he trobat tot investigant, com el de la Kate Bosworth, que si us hi fixeu té un problema que es diu heterocromia, que consisteix en tenir els iris de colors diferents. En el seu cas, l'ull dret (a l'esquerra de la imatge) el té de dos colors i tot. Però altres actors i actrius amb aquest problema són en Kiefer Sutherland (24), el veterà Cristopher Walken, el també veterà Dan Aykroyd o la Mila Kunis.


També he trobat aquest, que és més evident però que és possible que vosaltres tampoc no haguéssiu vist abans: en Denzel Washington té un dit molt tort, producte d'un trencament causat durant un partit de bàsquet a l'adolescència que no es va guarir mai bé. 

Però no es tracta de repassar tots els defectes físics de Hollywood: segur que n'hi ha molts més, i coses de la pell que es troben sota la roba, com ens passa gairebé a tots. Són poques les persones privilegiades que a més de ser atractives tenen un cos lliure d'imperfeccions, i els famosos com hem pogut veure tampoc no se'n salven, d'aquestes decisions de l'atzar o conseqüències d'accidents o baralles. 



10 comentaris:

  1. atractius sí, hi ha gent. Lliure de qualsevol imperfecció... no ho crec. Deixant de banda els gustos i el que per una persona és un defecte per una altra no ho és, no crec que hi hagi ningú perfecte sense cap imperfecció, tothom té ni que sigui un tic. Però crec que aquí està la gràcia, també, no? si no tinguessim photoshop (i tot i així), encara que hi hagi una visió generalitzada del que és ser guapo o guapa, tothom té les seves preferències i no es pot dir que has de ser així o aixà per estar dins del cànon de bellesa, perquè tot dependrà dels ulls amb els que et mirin i sobretot amb els que es miri un mateix.
    Bona entrada, Toni ^^

    ResponElimina
  2. I tant, el cas és que fins i tot els més atractius i les més atractives tenen defectes, alguns fora de l'abast de la vista i d'altres en plena cara.

    Ara bé, vull repetir i remarcar que si una persona té una imperfecció a la cara (o a les mans, o on sigui) i això li provoca angoixa, aquest sentiment s'ha de respectar, i que una altra persona sense un problema d'aquests li digui que no n'hi ha per a tant o que fins i tot "li queda bé" és un consol inútil. Jo els diria "quan tinguis una piga enorme al mig de la cara m'ho tornes a dir". XD

    ResponElimina
  3. Sempre hi ha defectes que es poden arreglar simplement per estètica o per precaució (jo tenia una piga estil la del Robert DeNiro al lateral del front, al costat del naixement del cabell) i més d'un cop me l'havia enganxat al pentinar.. llavors al ser algo fàcil ho vaig treure per no arrancar-ho de cop un dia xD
    Però són coses que per sort no afecten a l'hora d'escollir o no un actor i es pot demostrar que els famosos també tenen aquestes coses.

    Et falta posar els que són directament lletjos o amb cara deforme o similar (estil en Clay de Sons of Anarchy xD)

    Bona entrada! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. No comparis, tu tenies com un bonyet sense color ni res. La del Robert DeNiro fa fàstic xD

      Elimina
    2. No, era idèntica!
      Ell la té de color de la pell, jo també! i la del peu meva era grisosa

      Elimina
  4. Ai, mira que he vist gossos amb un ull de color marró i l'altre blau, els color típics, però en humans mai, o si no simplement no ho he observat, i sobre tenir-un de bicolor!
    Quines coses, la genètica!

    ResponElimina
  5. Llop, en David Bowie té un ull de cada color, i quan anava al institut hi havia una xiqueta que també els tenia de diferent color, i sí, li deien la husky alguns..
    Això de les pigues doncs que vols que et digui, jo tinc una piga a la galta dreta marró, que a mesura que he anat creixent s'ha fet més gran i sí ara té cert relleu...i no hem molesta gens..algún cop he pensat en treure-la, però més pel fet de que amb el Sol hem perjudiqui que per estetica, a part sempre he tingut la cara i les mans pigadeta/tes -de les que no tenen relleu ni res i s'accentuen amb el Sol- i sempre m'han agradat xD, també m'agraden a altres persones -les que estàn al cantó dels llavis a les noies trobo que dépen com siguin són molt interessants- ...tot i que se que es molest per que molts cops hi creix algún que altre pél.., i no dic res de que molt sovint s'han pintat una piga expressament perque resulta/va "sexy", M.Monroe mateix. Crec que donen personalitat, i si no és per motius de salut -o molt greus esteticament xD- no veig per que s'han de treure xD. Ah! i que dir que millor amb color que no del color de la pell...i que si es fan molt grans acaben semblant verruges..cosa que ja no trobo maca..xD
    Perdo per les faltes ^^''

    ResponElimina
    Respostes
    1. Compte, no he dit que hàgim de sentir fàstic dels defectes físics, eh? Cadascú és lliure de prendre-se'ls com vulgui (i lliure també vol dir poder sentir-te malament i fer que te'ls arreglin, i que els altres no et vinguin a dir que et queden bé).

      El que dic és que fins i tot els famosos poden tenir defectes físics, que ens agradin o no continuen essent defectes, i n'he posat uns quants exemples.

      El cas que esmentes, el de pintar-se una piga, sempre m'ha fet gràcia en el sentit que una cosa és acceptar un defecte, però d'aquí a fer-te'n un de fals perquè quedi suposadament millor... hi va un bon pas xD

      Elimina
  6. Jo tenc una piga a la galta i no és un defecte. La meva sembla la de Charlie Hunnam i em posa una mica nerviosa la forma despectiva que tens de xerrar de les pigues. No me la penso treure perquè m'encanta. I tothom la troba sexy. Me'l sua la teva patètica opinió.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I em sembla perfecte, evidentment. Cadascú té dret a tenir una opinió, fins i tot jo!

      Elimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails