Menú

dimarts, 29 de setembre del 2009

En Son Gohan s'emprenya

En Son Gohan és un personatge de Bola de Drac que mai no m'ha arribat a agradar massa. El potencial que tenia com a personatge quan ens el van presentar trobo que es va malbaratar, i és precisament per l'únic defecte que trobo en aquesta obra cabdal de la història del còmic: tot gira al voltant del seu protagonista, i els secundaris tenen poca influència en el desenvolupament dels esdeveniments, i si arriben a tenir-ne gaire la van perdent amb el temps.

Però en Son Gohan va tenir un moment de glòria, va vèncer personalment un dels grans enemics de la sèrie. Ara, li va costar fer bullir la sang de superguerrer que du a les venes:


Aquest és un vídeo emotiu del moment en què assoleix el que alguns (o molts) vam pensar que era el tercer grau dels superguerrers, i que al final va resultar ser una mena de nivell 2,5 que, de fet, no va tornar a aparèixer. És destacable també la cançoneta, cantada com sempre pel senyor que cantava les cançons d'aquesta i d'altres sèries, tant els openings, o molts d'ells, com les cançons esporàdiques de dins, cosa que ja hem vist altres vegades, quan he posat vídeos de Musculman.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails