Menú

dimarts, 10 de novembre del 2009

En Nappa, de Bola de Drac

Continuo amb la nova secció de personatges, i avui parlaré d'un que no té pràcticament carisma, però que sempre he trobat interessant. Es tracta d'en Nappa, el company d'en Vegeta de Bola de Drac.


Tenia un aspecte imponent, i la seva força era tan gran que ens va transmetre el terror dels protagonistes, que fessin el que fessin no podien aspirar a res més que provocar-li ferides de poca consideració.


Un dels moments més impactants de la sèrie, sens dubte, va ser el sacrifici (literal) d'en Xaos, que va autoimmolar-se perquè va pensar que era l'única manera de vèncer en Nappa. L'únic que va vèncer fent això va ser la seva armadura (que no és moc de gall dindi, però que no era l'objectiu), i gastava d'aquesta manera la seva segona i última vida, perquè ja havia mort durant la saga d'en Cor Petit i EN TEORIA no podia tornar a ressuscitar.


Malgrat els esforços d'en Krilín, en Son Gohan, en Cor Petit Jr. i en Ten Shin Han, a més del difunt Xaos, el màxim que van aconseguir va ser deixar-lo en calçotets. Però en Ten Shin i en Cor Petit també van morir lluitant contra ell.

En Nappa era un home que es deixava endur per la fúria, i no li va fer cap gràcia que en Vegeta li ordenés esperar l'arribada d'en Goku per fer més interessant la conquista que tenien pensada. La seva força impressionant, però, quedava en no-res quan s'acollonia davant del petit Vegeta, i posteriorment amb la derrota clamorosa a mans d'en Goku.


En Goku se'l va ventilar en uns minuts, i després en Vegeta, que el considerava un perdedor (i a sobre en Goku l'havia deixat invàlid), el va rebentar amb un gest de la mà. Brutal. Un dels grans enigmes sobre el personatge és la seva calvície. Sempre s'ha dit que els Guerrers de l'Espai tenien uns cabells indomables, no aptes per fer-hi pentinats que no fossin el natural. Com és que aquest home era calb? No ho era, o almenys no quan en Vegeta era jove:


Hem de deduir, doncs, que es rapava al zero i s'afaitava el cap. Però se suposa que això tampoc no ho hauria de poder fer, ja que no deixa de ser una alteració del pentinat. En fi, un misteri més de la sèrie. Sigui com sigui, d'alguna manera la gent el recorda, perquè se n'han fet conyetes:


Senzillament genial. A la Britney li queda millor això que li han posat que no pas la imatge que va donar en aparèixer pelada així.


Feu-la gran, si no es veu clar. És una figura articulada d'en Nappa... amb el cap d'un conegut actor espanyol. Impagable i friki.

 

I acabem amb un tio disfressat de Nappa. Devia acabar també en calçotets? 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails