Menú

dimecres, 11 de novembre del 2009

Moments inoblidables: la Mort d'en Vegeta

La mort d'en Vegeta és un dels moments inoblidables de Bola de Drac i de l'anime en general. És un personatge que no arriba mai a caure excessivament bé, i que consti que és un dels meus preferits de la sèrie, però mica en mica li vas agafant, més que afecte, respecte. Un aliat de valor incalculable, un esplèndid guerrer que amb el temps va passar a un segon pla, però no tant com els altres amics i aliats d'en Son Goku, a qui per cert va vèncer les dues vegades que van lluitar.


Aquest orgullós guerrer de l'espai va caure davant d'en Freezer, va ser el primer i únic que el va matar. La segona mort del Príncep va ser a causa d'una inútil autoimmolació que pretenia acabar amb en Bu. Però la mítica és aquesta, la primera.

Abans de veure'm obligat a pujar aquest vídeo després de retallar-lo n'hi havia un que tenia un tros en japonès. Jo ho atribueixo al fet que deu ser capturat d'alguna de les últimes emissions, perquè se sap que cada cop que emetien la sèrie censuraven més coses, fins a extrems absurds, i tanta sang i mort devia ser massa difícil de digerir per a vés a saber qui. El cas és que devien muntar el vídeo amb la part que faltava treta d'un tall en japonès, però aquest que he pujat jo deu ser capturat d'un DVD.

El cas és que aquest vídeo ens mostra l'agonia d'un dels personatges més forts de Bola de Drac, un lluitador incansable que, al cap i a la fi, es va deixar guanyar una mica per la bondat i amabilitat dels terrestres que el van acollir, fins al punt de quedar-se amb "la noia de la sèrie", amb qui va tenir dos fills.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails