Menú

dimecres, 16 de desembre del 2009

Compres: Slow Step, de Mitsuru Adachi

Mira que he parlat d'obres d'en Mitsuru Adachi i que he llegit via scanlation primers volums de les meravelles que surten de la seva ment i els seus dits, però precisament me n'acabo de comprar una de la que no he llegit cap pàgina, Slow Step.


Com que en aquest país no hi ha manera que publiquin res del mestre Adachi més enllà d'una obra sencera, Touch, i dos volums dels quatre que formen Short Program, i a sobre per part d'una editorial nefasta, els fans d'aquest senyor ens hem de buscar la vida a l'estranger. Entre França i Itàlia tenen publicada molt bona part de la seva obra, i davant la dificultat de demanar volums en francès a través de la FNAC d'aquí (fa anys ho feia i era ben fàcil, però ara sembla que hi posen més pegues), vaig decidir mirar com estava la cosa per eBay.

Doncs bé, es troba força cosa, però les despeses d'enviament són exagerades. Ja entenc que cada país és diferent, i ho sé per experiència, perquè per exemple per als britànics és molt barat enviar fora, mentre que qualsevol cosa certificada des d'aquí cap a la Unió Europea és un robatori per part dels serveis postals espanyols. Però em sembla que els usuaris francesos de l'eBay en fan un gra massa, així que no descarto comprar Adachi en francès però miro més cap al país en forma de bota que hi ha a sobre de la meva estimada Sicília.

 

I he aconseguit, per 23 euros enviament inclòs, els 7 volums que formen Slow Step, publicada entre 1986 i 1991 a la Ciao, una revista de shôjo. Sí, ho heu llegit bé. És un shôjo, un manga per a noies. I és que el mestre Adachi, igual que la meva també admiradíssima Rumiko Takahashi, sempre es mou en un terreny fronterer entre el manga per a nois i per a noies. Tant pel dibuix, molt suau, com pel tipus d'històries, que sempre inclouen esport, però també amor, de vegades es fa difícil assignar-los un gènere. I en aquest cas devien veure-ho més clar, perquè es considera un shôjo pròpiament dit.

No he volgut llegir de què va, perquè coneixent l'Adachi no m'estranyaria que mati algun personatge al primer volum, d'això ja en parlaré quan me la llegeixi, però sembla que hi surten elements romàntics acompanyats de boxa i softball i una noia que és pretesa per molts nois, fins i tot un professor. Alguna cosa ha de tenir, perquè el 1991 se'n van fer una sèrie d'OVA de cinc episodis. Té tota la pinta d'agradar-me molt, però tractant-se d'aquest home... és que hi ha cap altra possibilitat?


1 comentari:

  1. ...jo crec que more algú. Segur, vaja! I això de que la noia porti el cabell curt i s'assembli una mica als dos nois...jo és que ja m'imagino jocs de confusions que portaran a més d'un malentès curiós. Ara, la tragèdia crec que estarà més que garantida!

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails