Menú

dissabte, 6 d’agost del 2011

Lost encara cueteja

Modèstia apart, crec que no podria haver trobat cap titular millor per a l'entrada que faré avui. Ahir, mentre mirava el capítol més recent emès als Estats Units de la sisena temporada de la meva estimada sèrie Futurama, hi vaig veure un homenatge que em va agradar molt. Representa que els tripulants del Planet Express entren al Tetraedre de les Bermudes, l'equivalent espacial del Triangle de les Bermudes, i hi troben això:


Entre molts altres objectes voladors, espacials o no, reals o ficticis, però que formen part de la cultura popular, un dels més recents, l'avió sinistrat de la sèrie Lost, fa acte de presència amb la part de la cua, que és una de les dues parts en què es divideix a l'aire abans de caure a la famosa illa. 

Podem veure-hi clarament el logo d'Oceanic Airlines, la fictícia companyia aèria a la que pertanyia el vol 815 que anava de Sydney a Los Angeles a la sèrie abans de tenir l'accident. Sense canviar-li el nom com sí que ha passat en d'altres homenatges de les produccions d'en Matt Groening a marques reals, aquest cop es va decidir deixar-ho com estava, potser precisament perquè és una companyia inexistent. Però bé, és d'aquelles coses que fan somriure qualsevol fan, encara que les audiències de Futurama tampoc no convidin a celebrar res i que, com que de moment aquesta nova temporada no ha arribat aquí, poca gent que jo conec l'estigui seguint. 


1 comentari:

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails