Menú

dimecres, 15 de febrer del 2012

Big Culo Day 2012

Com alguns de vosaltres potser ja sabeu, el 15 de febrer és el Big Culo Day, i l'any passat vaig començar a participar d'aquesta gens masclista (ans al contrari, és adoració al cos femení) iniciativa que va començar el 2007 a la blogosfera, un homenatge als culs de ficció que més ens han cridat l'atenció. Enguany faré una petita selecció diferent, és clar, de la de l'any passat. Comencem?


Aquí tenim el pompis de la Druuna, protagonista d'una saga d'àlbums del dibuixant italià Serpieri, uns còmics eròtics que han fet que hagués de seleccionar bé la mostra per tal de no ensenyar més del que es considera estrictament cul. Una senyora de les de debò, amb corbes i tot plegat.


Tampoc no va ser estrictament cul el que va veure el Follet Tortuga quan la Bulma li volia ensenyar, en realitat, unes calces que no sabia que ja no duia, però això és un bloc per a tots els públics i ja està bé que nosaltres ho veiéssim tot plegat des del darrere, una de les escenes més famoses de Bola de Drac i mereixedora de ser esmentada avui aquí per això mateix.


Acabem amb un altre de manga, i l'únic de tots tres que surt més tapadet, que pertany a la Iori Yoshizuki d'I"s, obra d'en Masakazu Katsura, conegut precisament per aquests plans i les excuses que troba per tal de mostrar les seves noies amb poca o cap roba. Això sí, sempre amb realisme.


1 comentari:

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails