Menú

dilluns, 14 de març del 2011

Còmics pel meu 29è aniversari

Avui és el meu aniversari. Gràcies, gràcies. N'he fet 29, i com que ahir ens anava bé a tota la família, ahir que ho vam celebrar. I em van regalar una pila de còmics, que tot seguit passo a documentar. Tinc lectura per a força temps, i d'estils diversos. 


Comencem per Musculman, una col·lecció mítica que m'estimo especialment (la seva versió animada és la sèrie de dibuixos que més m'agradava de petit) i de la que em van regalar els números 11, 15, 16, 17 i 18, de manera que m'acabo la col·lecció i ja la puc llegir sencera!


Kimagure Orange Road, també en català, un manga mític dels 80 conegut sobretot per l'anime que es va emetre a Telecinco a principis dels noranta, i que jo no vaig veure. No sé com acaba la història, i de moment continuo sense saber-ho, però ara que m'han regalat els volums 5, 6, 8, 9 i 10 també me l'he acabat i me la podré llegir en condicions. Per cert, el volum 1 el tinc signat.


El volum Green Lantern: Rebirth, amb la minisèrie de 6 números (2004-2005) que representa l'inici de la llarga i exitosa etapa del guionista Geoff Johns i el dibuixant Ivan Reis al capdavant del volum actual d'un dels superherois de la DC que menys conec i que més ganes tinc de conèixer. 


The Question: Pipeline, amb tota l'etapa en què la Renée Montoya, com a Question, acompanyava com a complement els números 854 a 863 (2009-2010) de Detective Comics, guionitzada per en Greg Rucka, un guionista que ha donat a l'exdetectiu de la policia de Gotham la seva identitat actual i també, des de fa temps, una profunditat notable al personatge. 


L'acompanyava escrivint Gotham Central un altre guionista que en sap força, del gènere detectivesc. És l'Ed Brubaker, i precisament la seva etapa a Detective Comics va ser recopilada per Planeta no fa gaire a Batman: Detective Comics de Ed Brubaker, que recull els números 777 a 782 i 784 a 786 (tots de 2003) de la primera col·lecció del Cavaller Fosc i que no havien estat inclosos al segon col·leccionable. 


Per fi, el segon volum de Gotham City Sirens, amb el nom de Songs of the Sirens, que recull els números 8 a 13 de la col·lecció (tots de 2010), a més d'un que no m'esperava: el 83 de Catwoman, que reobria excepcionalment la col·lecció, amb motiu del macroesdeveniment Blackest Night, després d'haver estat cancel·lada al número 82 del seu volum 4. 


El volum de tapa dura i en edició de luxe de Batman: The Return of Bruce Wayne, la minisèrie de 6 números (maig a novembre de 2010) amb què en Grant Morrison fa tornar el Batman de tota la vida a l'època que li pertoca. Ja tenia ganes que l'editessin, l'he demanat tan bon punt ha deixat d'estar exhauria a la botiga en línia on em compro els còmics (sí, són regals però els vaig demanar jo, que sé quins són, com es compra en aquesta botiga, etc.) i ja el tinc amb mi. Queda pendent un altre volum, que deu estar a punt d'arribar, que és el Time and the Batman, que recopila els números 700 a 703 de Batman


Acabo amb un que no és un còmic, sinó un llibre que volia des de feia molt temps, un clàssic de la literatura dels Estats Units que llegiré de seguida que acabi A la carretera, la novel·la que llegeixo actualment. El Gran Gatsby és un imprescindible d'en Francis Scott Fitzgerald publicat el 1926 que, per fi, podré llegir. 

Molt content amb els regals, naturalment, i amb una quantitat de lectura que m'hauria de tenir ocupat durant una bona temporada, fins i tot si no tinguéssim en compte tot el que ja tenia pendent de llegir abans del meu aniversari. 





3 comentaris:

  1. Doncs moltes felicitats i que gaudeixis de les lectures!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Per sort la família ha deixat de mirar-me malament quan demano còmics a la meva edat. O ho han entès o ho han acceptat, però per a mi no hi ha edat!

    ResponElimina
  3. Feia dies que no passava per aquí, però darrerament no tinc massa temps.

    A pams:

    * Felicitats - ets un Danone fresc comparats amb els meu recents 39... :-)

    * Quina enveja de regals

    :-)

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails