Menú

diumenge, 16 d’octubre del 2011

Frikades a The Big Bang Theory

Quan vaig parlar de The Big Bang Theory ja vaig dir que trobava que era una sèrie per a diferents públics. Penso que el seu èxit rau en què un tipus de gent es pot sentir identificat amb uns personatges i unes situacions i una gent completament diferent amb uns altres personatges i unes altres circumstàncies. En el meu cas no són les referències a la física, ni a les relacions noi friki - noia "normal", sinó els còmics. I al capítol 5 de la cinquena temporada de la sèrie, emès dijous passat a la nit als Estats Units, hi ha una escena de les que m'agraden a mi.


Espero que l'hàgiu vist i llegit, perquè els subtítols els he traduït i enganxat jo mateix (traduint d'un document en anglès, esclar, perquè no sé sincronitzar). Disculpeu la mida, m'han quedat una mica massa petits. No és ben bé de còmics, que ocupen només una part de l'escena. La destaco perquè mai no he hagut de negociar per res que tingués a veure amb els còmics, però m'agradaria tenir els diners que em permetessin trobar-me en situacions com aquesta.

També l'he trobat interessant perquè, malgrat que la sèrie és de la Warner Bros., propietària de DC Comics, i que hi ha més tendència a referenciar els còmics de la casa, com per altra banda és ben comprensible, de vegades també es parlar dels de la Marvel, en aquest cas de l'Iron-man, cosa que celebro i això que sóc ben DCer. 

Canviant de tema, sabeu que sóc "especialista" en reconèixer veus, i és un tema que m'atrau. Encara que en aquest cas no he fet cap descoberta, sinó que m'he limitat a cercar la informació, vull compartir amb vosaltres un petit vídeo de Grey's Anatomy i vull que us fixeu en la veu de la pacient que hi surt:



Què? Us sona, la veu? És la Carol Ann Susi, que a The Big Bang Theory no veiem mai però sí que la sentim:


Evidentment la veu està canviada, deformada, però si ens hi fixem bé podem reconèixer-ne les característiques. De manera que ja li podem posar cara, a la senyora Wolowitz. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails