Menú

divendres, 9 d’octubre del 2009

Els Simpson pertot arreu

Suposo que deveu haver vist alguna vegada alguna d'aquestes imatges, i espero que almenys alguna sigui completament nova per a vosaltres, per tal que aquesta entrada tingui un cert interès. El cas és que circulen per internet moltes imatges de la família Simpson "disfressada" d'altres còmics, pel·lícules o dibuixos animats. També s'han fet versions "simpsonitzades" d'imatges d'aquests productes d'entreteniment.

Em fa l'efecte que en general no són il·lustracions oficials fetes per l'equip d'en Matt Groening, però de vegades sí que ho són. Sigui com sigui avui començaré per imatges de Naruto "simpsonitzades" o en la modalitat "disfressa", mentre que en properes entregues veurem altres coses.Aquesta és bastant creïble. En Bart és dels Akatsuki i domina jutsus de titellaire!Imatge representativa de Naruto Shippuden, l'equivalent a Naruto de Bola de Drac Z.Bona part dels personatges de la sèrie. Brutal!Aquí en Homer es disfressa d'un Akatsuki. Endevineu quin?I acabem amb l'Smithers i en Burns disfressats de Kabuto i Orochimaru.

En una propera entrada veurem combinacions entre Els Simpson i sèries de televisió, pel·lícules i còmics. I fins i tot amb la competència, però no avancem esdeveniments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails