Menú

dijous, 28 de març del 2013

Rosses i pèl-roges a Spider-man

Tant si sou grans seguidors de l'Spider-man com si no, tant si n'heu llegit alguns còmics com si només l'heu vist a les pel·lícules, segurament ja sabeu qui són la Mary Jane Watson i la Gwen Stacy. De tota manera, pensant en el segon tipus de públic, deixeu-me fer un brevíssim repàs dels dos personatges.


La voluptuosa i extrovertida Mary Jane va aparèixer per primer cop a The Amazing Spider-man número 25, del mes de juny de 1965, encara que no se li va veure bé la cara fins el número 42, de novembre de 1966, al qual pertany la vinyeta d'aquí damunt. És la xicota més coneguda d'en Peter Parker, la que més endavant seria la seva dona i la que més apareixia als films dirigits per en Sam Raimi durant els anys 2000. 


En canvi, la Gwen va debutar al número 31 de la col·lecció, de desembre de 1965, i es va interessar per en Peter des del principi, però ell tenia el cap en una altra banda i no se n'adonava, cosa que va provocar que ella sortís amb altres nois. 

Tot i així, després d'una temporada sortint amb la Mary Jane el protagonista va acabar als braços de la Gwen, on es va estar una època abans de perdre-la i tornar amb la MJ, que com ja hem dit és la seva parella més coneguda. 

 
Però aquesta entrada no és sobre els embolics sentimentals de l'Spider-man, sinó sobre les aparicions de les seves dues principals parelles al cinema des dels anys 2000 fins a l'actualitat. I la Mary Jane cinematogràfica per excel·lència és la Kirsten Dunst, que surt a Spider-man (2002), Spider-man 2 (2004) i Spider-man 3 (2007).


Curiosament, els seus cabells tenen el ros com a color natural, de manera que es va haver de tenyir de pèl-roja per tal de fer de Mary Jane com Déu mana.


A l'esmentada Spider-man 3 la Gwen Stacy hi té un petit paper, interpretada per la Bryce Dallas Howard, que en realitat té els cabells...


Pèl-rojos, però és clar, quan es va fer Spider-man aquesta noia era força més desconeguda, cosa que en realitat no ha canviat gaire i encara ara té més renom la Kirsten Dunst.

Aquella trilogia dirigida per en Sam Raimi havia de tenir una quarta part, però al final Sony va decidir que rellançaria la franquícia, un moviment que està molt de moda i que en general em fastigueja, perquè no m'agrada que es negui el que s'ha estat veient fins ara, ni a les pel·lícules ni als còmics. En fi, a la nova saga, al reinici de les aventures cinematogràfiques d'un dels superherois més populars de la història, que comença amb The Amazing Spider-man (2012), la noia protagonista és la Gwen Stacy.


És interpretada per l'Emma Stone i de la Mary Jane ni tan sols en sentim a parlar. Quin és el color natural dels cabells d'aquesta actriu?


Doncs és rossa, en aquest cas, però generalment la veiem tenyida pèl-roja, que amb les seves pigues naturals fa un efecte força creïble, diuen que perquè l'hi van recomanar tot dient que aquest color afavoreix més la seva vessant còmica. 

Sigui com sigui la meva pregunta, i la motivació d'aquesta entrada, és: per què a les pel·lícules de l'Spider-man fan passar rosses per pèl-roges i viceversa? I ja que hi som, quina de les dues és la vostra preferida? I en versió de carn i ossos?


6 comentaris:

  1. No tinc tants còmics d'spiderman com per saber gaire de la Gwen, la majoria dels que tinc son després de la mort d'aquesta. Però pel que sé, la Gwen és més bona noia, no? no va tan de sobrada... tot i que la MJ també ha demostrat força pel Peter. No tenia ni idea de que havia sortit amb les dues amb tantes anades i vingudes, un dia que ens veiem amb calma m'instrueixes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En realitat jo tampoc no la conec gaire. Només sé que era la nòvia d'abans i que va morir, en sé més per la pel·li que pels còmics. Però sembla que primer va sortir amb la MJ, després amb la Gwen i quan aquesta va morir ja només tenia una opció xD

      Elimina
    2. Van fer una sèrie de dibuixos d'spiderman que estava molt bé, spectacular spiderman, crec que es deia. El tema Gwen i MJ i en general les amistats de Peter Parker crec que les explicaven prou bé.
      Tinc algún còmic (crec que ja t'ho vaig comentar) que són genials, si vols t'els deixo ;)

      Elimina
    3. No controlo massa quines versions animades se n'han fet, ho confesso, però és que ho feien a Antena 3 i sempre que ho mirava feien el mateix capítol, un del Llangardaix. Típic d'aquesta cadena.

      No cal que em deixis còmics, gràcies. Ja en tinc prou amb els que tinc sense llegir, em fa vergonya i tot xD

      Elimina
  2. yeh, man. Antena 3 en qüestió de sèries, sucks.
    La vaig trobar per baixar-la, però crec que estava només en italià XD

    bueno, si algún dia els vols, ja saps ^^

    ResponElimina
  3. Ara que ja he vist la última peli puc dir que la Gwen de les noves pelis és la meva preferida, sense cap dubte!

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails