Menú

dissabte, 5 de desembre del 2009

Visionats: Cross Game (anime), episodi 1

Tan bona impressió em va deixar la lectura del primer volum de Cross Game que, a banda de decidir que me la faré en francès, he volgut veure el primer episodi de la versió animada que, com vaig dir ahir, tot just ha començat aquest any i no porta ni 40 capítols al Japó. El subtitulat, com acostuma a passar, és lamentable pel que fa a la traducció, però aquí el teniu per si el voleu veure, encara que la imatge està molt pixelada (sempre el podeu veure millor aquí):



Després de veure el capítol, emotiu també com el manga, penso que està bé que hagin triat acabar-lo justament quan passa el que passa, però per fer-ho s'han saltat una cosa, un partidet de beisbol, que cronològicament al manga va abans.

Si a això hi sumem el fet que tot ens ho expliquen molt ràpid, molt acceleradament (no saltant-se coses, però a un ritme que no és gens el del manga ni el de les obres d'Adachi en general), jo crec que podrien haver reservat el moment impactant per al segon episodi com a mínim. Al manga et foten la patacada bastant aviat, però cap al final del volum. No calia que a l'anime passés al primer episodi, però en fi, és una bona versió televisiva i la continuaré veient, suposo.

1 comentari:

  1. Sempre m'ha interessat moltíssim aquesta obsessió que tenen els japonesos pel manga japonès, com una enfermetat compulsiva per aquest esport.

    L'imperdible de ℓ'Àηimα

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails