Menú

divendres, 24 de juliol del 2009

Moments inoblidables: música de Captain Tsubasa (3a part)

Avui torno amb un altre petit vídeo de la música de fons de Captain Tsubasa, amb aquells tocs setenters habituals encara en les BGM japoneses de principis dels 80.



A les imatges veiem la satisfacció d'en Kojirô Hyûga després d'haver-li marcat un gol a en Genzô Wakabayashi (en "Benji Paralotodo" de la versió en castellà), que es queda tan desfet com l'estrella de l'equip i protagonista principal de la sèrie, en Tsubasa Ôzora. Els fets tenen lloc a la final del primer torneig nacional que apareix tant al còmic com als dibuixos animats, on el Nankatsu va acabar guanyant 4 a 2 el Meiwa, l'equip de l'etern rival d'en Tsubasa.

La importància d'aquest gol és la següent: era el primer gol que rebia en Wakabayashi Normal, si durant la resta del torneig el porter no era ell, sinó el suplent Morisaki, un truc de guió precisament perquè era impensable que en Wakabayashi rebés un gol abans de la final, de manera que el Nankatsu hauria passat net i hauria estat molt avorrit.

Bé, també en va encaixar dos en aquell primer amistós entre el Nankatsu i el Shûtetsu, amb aquell mític empat a 2, però eren gols d'en Tsubasa. Aquí el Meiwa empatava el partit a 1 després d'insistir molt en el seu atac, i el Nankatsu es quedava destrossat perquè es veia contra les cordes, a més del cop moral per al seu porter que, no ens enganyem, és bastant cregut.

I ho deixem fins a la propera entrega dels moments musicals inoblidables d'aquesta sèrie que va marcar la infantesa de molts nosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails