Menú

dijous, 13 de maig del 2010

How I Met Your Mother (segona temporada)

Aquest cop he trigat una mica més, però bàsicament m'he ventilat una altra temporada de How I met your mother, la segona si sóc més concret. Bé, no m'extendré presentant la sèrie ni els personatges, no cal, però sí que comentaré algunes cosetes, i ja aviso que hi haurà algun spoiler.


La tònica de la sèrie ha continuat el que ja havíem vist a la primera temporada, com era d'esperar, però hi ha hagut alguns canvis que trobo que és interessant ressaltar. Potser és cosa meva, però trobo que en més d'un capítol s'ha fet un ús excessiu dels flaixbacs, com si qualsevol bona història que els personatges volguessin explicar només fos possible si havia succeït dies o anys enrere. No tota la temporada ha estat així, i de tant en tant fins i tot és interessant, però tota la sèrie pròpiament dita ja és un flaixbac, i en aquesta segona temporada s'han inflat a tirar d'aquest recurs. 


A nivell argumental, la trama gira al voltant de dues històries, principalment: per una banda, tenim la relació entre en Ted i la Robin, que començava als últims minuts de la primera temporada després de tenir-nos amb l'ai al cor durant els 22 capítols. Per l'altra, en Marshall i la Lilly, que acabaven la primera part amb una ruptura després de 9 anys, aquí es reconcilien i tornen a ser els de sempre, però amb ganes de posar-se seriosos d'una vegada. 


I aquí tenim el canvi més notable. Aquest és en Barney acabant-se un paquet de sis Red Bulls amb la intenció d'oferir el rendiment que acostuma a tenir sense necessitat de cap beguda energètica, però és que s'ha trobat, finalment, amb un desafiament a les seves habilitats com a amant. Perquè en aquesta temporada el continuem veient toca-collons, incòmode i boig, però per primer cop veiem les seves debilitats (pors, traumes, sentiments que volia amagar...), no sempre se surt amb la seva i a més els altres quatre li fan una mica la punyeta. 

Trobo que aquest nou enfocament és força interessant. A veure com evoluciona. Per acabar, un petit vídeo extret de l'últim capítol de la temporada, amb un moment d'aquells que m'agraden a mi, dels de "caca-culo-pedo-pis", tot i que la sèrie no és en absolut així, o no sempre.



Impressionant. M'encanta la Lilly!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails