Menú

dijous, 27 de maig del 2010

How I met your mother (tercera temporada)

I en va una altra. Aquest cop m'ho he pres amb una mica més de calma, però no gaire, no us penseu. Només cal que mireu la data de l'última temporada que vaig analitzar. És normal, a 2 capítols com a mínim cada dia... 


Bé, aquest cop seré més breu que en el repàs de les dues anteriors temporades. A la tercera les coses van evolucionant. Per una banda, en Ted i la Robin, que van tallar al final de la segona temporada, intenten refer la seva vida després de la ruptura i al mateix temps mantenir la seva amistat, feina no gens fàcil, especialment quan arriba el moment de presentar noves parelles a la teva exparella, i és això el que passa entre aquests dos. 


Aquest és l'Enrique Iglesias, que fa un petit paper en aquesta temporada, concretament un que no li fa cap gràcia a en Ted. De tota manera, però, el protagonista ha canviat la manera de veure les coses després de la ruptura amb la Robin, i ara vol viure una mica la vida, cosa que fa especialment feliç en Barney.

Pel que fa a la Lilly i en Marshall, ara són casats i intenten tirar endavant en aquesta nova situació, que els comportarà algunes dificultats. En Marshall, a més, evoluciona laboralment parlant. I bé, en Barney continua com sempre, o més ben dit com a la segona temporada, en què vèiem que ja no li surten tan bé les coses i de vegades té problemes amb les noies. 


Una altra cara coneguda, la de la Lindsay Price, l'entranyable Janet de Beverly Hills, surt en un capítol fent de xicota d'en Ted. Curiosament, a la vida real també van ser parella un temps. 


La Britney Spears surt en un parell de capítols, sembla que la cosa va de cantants famosos. En Barney, com deia, en aquesta temporada també les passa una mica magres, i és constantment ridiculitzat. Però per a afegir-hi alguna novetat, els guionistes van decidir que també es ficarien amb la Robin, i és el que fan, habitualment fument-se de la seva condició de canadenca, que es veu que als dels Estats Units els deu fer molta gràcia, perquè dóna per a moltes conyes. 

I bé, bàsicament aquesta seria la tercera temporada, molt divertida, amb capítols més divertits que altres. Pel que fa a en Ted, he dit que començava aquesta etapa amb l'esperit lliure i deixant de banda l'objectiu de trobar una noia amb qui mantenir una relació seriosa, però en Ted és com és i aviat hi torna. A la trama final veiem per primera vegada una discussió important entre dos membres de la colla, i les conseqüències que una mala decisió té per a la manera d'entendre la vida d'un personatge. No diré res més.


I l'escena de la temporada, a l'últim capítol, en què podem veure una màquina del Virtua Racing de Sega! Sí que m'assemblo a en Ted, sí...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails