Menú

divendres, 28 de maig del 2010

Adéu, Miquel Cors...

M'acabo d'assabentar d'una trista notícia, que és la mort, ahir dijous, de l'actor Miquel Cors a l'edat de 61 anys a causa d'un atac de cor. Conegut sobretot pel seu inoblidable paper d'"Antòniu" a Poble Nou, la primera telesèrie catalana de sobretaula, també havia fet molt doblatge, i durant la darrera dècada estava pràcticament desaparegut (només feia doblatge), tot i que feia poc que havia tornat al teatre. En pau descansi. 


Aquí el tenim amb la Margarida Minguillón, que feia de Rosa, la seva sofrida esposa. L'Antòniu era un personatge masclista, antipàtic i en molts moments odiós, però tenia alguna cosa que feia que no volguessis que li passés res. I ara us poso un capítol sencer que he tret de la web de TV3, perquè a Youtube no n'hi ha cap fragment, per tal de veure en Miquel Cors en acció.


A la sèrie hi va haver una trama especialment dramàtica, en què en Ferran (Joel Joan), el fill gran dels Aiguader, estava en coma després de rebre una brutal pallissa. I a Plats Bruts, protagonitzada precisament per en Joel Joan, hi va haver aquest gran moment que pràcticament vaig aplaudir quan el vaig veure. Mireu-lo sencer, que tampoc no és tant. 


Genial el "cameo". Se n'ha anat, doncs, un actor que després de Poble Nou no es va deixar veure gaire, però que sempre recordarem, així com la seva inoblidable veu, present a tantes i tantes pel·lícules. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails