Menú

dijous, 10 de juny del 2010

Revolució a la Comissaria de Gotham

Ja he parlat alguna vegada de Gotham Central i de com m'agrada aquest còmic i ara no tornaré a dir de què va, però vull recordar que els seus personatges són policies de carn i ossos, sense poders especials (almenys no tots), que saben que en Batman és necessari a la ciutat però al mateix temps volen resoldre els casos sense la seva ajuda. 

Però resulta que en un dels casos, en una saga que va del número 33 al 36 de la col·lecció, apareix el presumpte cadàver d'en Robin, de manera que la investigació ha de passar, per força, per interrogar superherois. I en aquestes circumstàncies té lloc aquesta divertida escena dins d'un còmic que, en general, té un to molt seriós i dramàtic. 


Feu la imatge gran i llegiu tota l'escena. Es nota que qui va penjar això ho va fer a partir d'una traducció d'afeccionat i clarament calcada de l'anglès, però s'entén perfectament. 

Un moment que s'allunya del to habitual de la sèrie, però que és perfectament coherent amb coses que se'ns han explicat sobre els personatges, i que a mi em va arrencar un somriure, per què no dir-ho? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails