Menú

dimarts, 3 d’agost del 2010

How I met your mother (cinquena temporada)

Demano perdó públicament perquè aquest article s'hauria d'haver fet fa molt temps i l'he anat deixant tant que gairebé me n'oblido. Toca parlar de la cinquena (i de moment última) temporada de How I met your mother, i fa bastant que la vaig veure, però val més tard que mai. Com sempre, aviso: hi ha spoilers.


La temporada arrenca amb en Barney i la Robin com a parella, però com que tots dos són anticompromís i antiromàntics tindran problemes des del primer capítol, i serà un tema recurrent durant uns quants capítols, amb algun de memorable com ara l'anomenat Robin 101, en què en Barney rep lliçons d'en Ted per tal de ser el xicot perfecte per a la Robin. 


També veurem la Robin intentant aconseguir la nacionalitat estatunidenca per por de ser expulsada del país, la continuació de la subtrama argumental de les cinc bufetades d'en Marshall a en Barney, l'abandonament del trajo per part d'en Barney en un cas d'extrema necessitat, la fins ara desconeguda addicció al tabac dels protagonistes, els nous intents d'en Ted per trobar finalment la dona de la seva vida (la mare dels seus fills, que continuen esperant el 2030 que son pare els ho acabi d'explicar tot), l'adquisició d'una casa per part d'en Ted o el descobriment dels dos dobles de la colla que faltaven, entre altres històries. 


Com a curiositat, tenim l'aparició estel·lar de la Jennifer Lopez en un únic capítol, i per acabar amb la cinquena temporada he de dir que, malgrat el que m'esperava, la sèrie continua sense decaure, manté el nivell, i espero que la sisena temporada sigui igual de bona, o més. Però també és cert que es va acabant la corda i que aviat haurem de conèixer la mare que promet el títol. 

De moment, en aquesta cinquena temporada ja li hem vist un peu, una manera de tenir-nos enganxats, de dir-nos que ens hi anem acostant, però al mateix temps sense mostrar la cara de la dona misteriosa, de manera que qualsevol nova conquista d'en Ted podria ser ella perfectament. 

Per cert, un petit retrocés a la quarta temporada. Recordeu un episodi en què la Lily (Alyson Hannigan) havia de guanyar un concurs de menjar? Jo tampoc, però ja pot ser. Aquí us en poso una foto:


Doncs bé, aquesta panxota d'acabar de guanyar un concurs de menjar era en realitat la seva panxa d'embarassada. L'actriu esperava una filla, i la seva companya Robin (Cobie Smulders) també estava en estat de bona esperança, però els productors de la sèrie van saber-ho amagar fent que no apareguessin en algun capítol esporàdic, asseient-les a la taula del bar de manera que la panxa quedés per sota de la vista, fent que duguessin roba ampla, rodant episodis amb antelació i també amb coses com aquesta, una picada d'ullet als espectadors que sabien el "secret" de les actrius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails