Menú

dijous, 30 de setembre del 2010

Homenatges a The Big Bang Theory

Si abans d'ahir parlava del tractament del món dels còmics dins la sèrie The Big Bang Theory, avui voldria compartir amb vosaltres un parell de referències-homenatge que s'han fet a aquesta original sitcom des de diversos mitjans. 

Un d'ells, precisament, ve dels còmics. Concretament al quart número de la col·lecció de la Power Girl, a la qual li tinc moltes ganes (a la col·lecció, vull dir) perquè m'agrada el personatge i el tipus d'històries que estan escrivint-li. Unes històries que, pel que he vist, ens en donen una de freda i una de calenta, o en altres paraules satisfan de vegades els lectors interessats en l'espectacularitat física de la cosina d'en Superman de Terra-2 i d'altres vegades calmen els sectors defensors dels drets de les dones, com s'exemplifica en el següent homenatge a The Big Bang Theory


Feu-lo gran, eh? I llegiu-lo. Bé, després d'aquesta simpàtica i encertada referència tenim la de Family Guy, que és en format vídeo:



Jo segueixo la sèrie en anglès, però sé que les veus que doblen en Sheldon i en Leonard en castellà són aquestes. A la versió original també hi van col·laborar, en aquest cas els actors originals, en Jim Parsons i en Johnny Galecki respectivament. Aquí ho comprovem:



A més, a diferència d'altres cameos, no hi va haver mofa. Senyal que és una sèrie que agrada a milions de persones. Però suposo que si algun dia es comença a desinflar començaran a créixer el públic descontent i les referències menys amables.



Mentrestant, acabo amb aquesta referència simpàtica i entranyable, uns ninots de Lego caracteritzats, dins les limitacions que impos el format, com els protagonistes de la sèrie.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails