Menú

divendres, 10 de desembre del 2010

Compres: The Simpsons Futurama Crossover Crisis edició col·leccionista

Avui m'ha arribat un paquet amb la meva última compra comiquera. Sí, continuo aturat (aviat farà 10 mesos) i em quedo sense diners, però hi ha coses que no es poden deixar escapar. Coneixia aquest crossover de la Bongo Comics des de feia temps, i no m'acabava de decidir a comprar-lo en versió original (no n'hi havia cap altra) fins que vaig deixar estar el tema. Precisament ara que Ediciones B comença a publicar còmics de Futurama se'ls ha acudit treure l'edició de col·leccionista de The Simpsons Futurama Crossover Crisis, una minisèrie publicada originalment entre 2002 i 2005 en dues parts, la primera anomenada Infinitely Secret Crossover Crisis i la segona Crossover Crisis II, cadascuna amb dues entregues. 


Clara paròdia de les famoses crisis de l'Univers DC, el seu principal atractiu és que uneix en format còmic Els Simpson i Futurama. És un must have, vaja, i ho dic sense haver llegit la història. L'edició de col·leccionista és espectacular, n'he fet fotos i tot: 


Pesa. Estic content d'haver baixat corrent les escales quan la cartera m'ha dit que venia amb un paquet, encara que estigués sense pentinar, perquè la meva oficina de Correus em queda força lluny.


Sí... Tapa dura, però en estoig de cartró, també. Preciós.


La part de darrere del llibre en si, amb els personatges de Futurama.


El còmic per dins. Paper de qualitat, com a mínim força més que la que acostumo a veure tant en els còmics d'Ediciones B com en els de Bongo Comics. 


De regal, després d'abundant material extra, un número 1 de Simpsons Comics (1994) completament nou. Ja el tenia en castellà (i una mica malmès, per desgràcia), però fa il·lusió tenir-lo aquí en una edició de col·leccionista i no tocar-lo gaire. Per cert, la frase de dalt de tot de la portada (una portada que homenatja el número 1 de Fantastic Four (1961)) ja la duia originalment, en dono fe.


I la part de darrere de l'estoig. Doncs bé, vaig conèixer aquesta edició de col·leccionista a la FNAC, mirant còmics, i el preu no em va sorprendre gens, tenint en compte el lògic increment que s'aplica a tots els còmics traduïts perquè hi ha una feina al darrere, i també la barra que tenen els d'aquesta editorial perquè cada vegada venen més cars els seus productes (els volums Super Humor Simpson, per buscar-ne una referència directa i no parlar de Mortadelo y Filemón, on passa el mateix, ara valen 17 euros (i amb efecte retroactiu!) mentre que abans en valien 13). Aquest en val 25. Als Estats Units, 25 dòlars. No és el mateix. I, a més, allà sempre fan ofertes, baixades de preu, etc. Aquí no passa mai, això. 

Què m'ha costat, a mi? 9,45 euros portat a casa, aprofitant un descompte limitat temporalment del 40%. No cal dir res més, com deia aquell entrenador alemany amb passat blaugrana, matalasser i merengue.


7 comentaris:

  1. Ho vaig veure a una botiga de comics per casualitat, y tinc unas ganas de comprar-mal....brrrr.
    Encara que pica el preu.

    ResponElimina
  2. Ostres, no sabia que hi havia un cross-over Simpsons/Futurama, haha. Són divertits o què? I genial el preu, no??

    ResponElimina
  3. El preu brutal, no em cansaré de recomanar www.bookdepository.com.

    No sé si són divertits... però com que em compro tots els còmics dels Simpson i Futurama que puc... el crossover havia de caure segur, i més amb una edició així!

    ResponElimina
  4. En vaig veure l'edició en castellà i no em vaig decidir.

    Estic esperant una comanda del Bookdepository (gràcies per la recomanació, paga la pena), potser quan arribi demano aquest...

    ResponElimina
  5. Hi ha un problema, Emili... el 40% devia durar un o dos dies. Ara ha tornat a pujar. Però tot i així està a molt bon preu. El que també té aquesta pàgina és que pots fer una wishlist i demanar que t'avisin cada cop que un article baixi considerablement de preu. No compris mai res que tingui un descompte zero o per sota de 15%, perquè normalment tenen del 20% cap amunt, i si no és així acabarà passant.

    També és bo tenir en compte que solen tenir bones ofertes quan encara no han sortit les coses, que millor comprar una setmana abans que surtin que no pas quan ja han sortit.

    ResponElimina
  6. Prenc moltíssima nota, gràcies! :-)

    Per cert, em dic Esteve :-))))

    ResponElimina
  7. XD! Perdona, t'he confós amb un altre blogger de qui sí que coneixia el nom. :P

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails