Menú

dissabte, 18 de juny del 2011

Còmics i llibres que m'han regalat pel sant

Igual que vaig fer l'altre dia amb els videojocs a 3 Botons i START, avui també faré una entrada d'aquelles que no aporten gaire a la Humanitat, però m'adono que fa una setmana que no tocava el bloc (estic estudiant per a un important examen que tinc dilluns i dimarts) i, al cap i a la fi, ja ho he fet altres vegades, de manera que simplement parlaré dels còmics (i llibres) que em van regalar pel sant, que va ser com cada any el 13 de juny.


Un dels que feia més temps que esperava que sortís, Batgirl: The Flood, el recopilatori que reuneix els números 9 a 14 (juny a novembre de 2010) de la col·lecció protagonitzada per la Batgirl actual, la Stephanie Brown. El número 8 ja estava inclòs a Red Robin: Collision. S'han pres amb calma la publicació d'aquest recopilatori, ha sortit al maig, i ja hi ha material com per fer-ne un altre, però suposo que no els trauran tan seguits. 


Batman and Robin must die! és el nom del tercer volum de Batman and Robin, magnífica obra de la que el present llibre en edició de luxe reuneix els números 13 a 16 (agost de 2010 - gener de 2011). Aquest, de fet, encara no el tinc, és en camí. Últimament Book Depository triga força en enviar les coses, i sabent-ho me les vaig encarregar amb unes tres setmanes d'antelació, però això encara no ha arribat.


Justice League: Cry for Justice (que tampoc no m'ha arribat) és una minisèrie relacionada amb la JLA que està formada per 7 números publicats entre setembre de 2009 i agost de 2010. Me la vaig demanar, tot i que vaig força endarrerit amb JLA, perquè està relacionada amb...


Justice League: Rise and Fall, el volum que recopila el final de la col·lecció Green Arrow / Black Canary en els seus números 31 i 32 i també Justice League: Rise and Fall Special i Justice League: The Rise of Arsenal 1 a 4, tot plegat material publicat originalment entre maig i agost de 2010. Sí, en aquest cas s'han lluït amb el temps d'espera. 


El llibre clàssic Of mice and men (1937), de John Steinbeck, que esdevé d'aquesta manera el meu primer llibre en versió original en anglès. Malgrat tots els còmics que llegeixo en aquest idioma, encara no m'havia estrenat pel que fa a la literatura. I per acompanyar-lo, un altre clàssic:


Do androids dream of electric sheep? (1968), del mestre Philip K. Dick, inspiració de la pel·lícula Blade Runner (1982). Feia temps que el volia i el vaig estar buscant en català, i precisament quan descobreixo que l'han reeditat en la nostra llengua fa poc resulta que ja havia decidit començar a llegir novel·les en anglès i me'l vaig demanar. La pel·lícula la vaig veure no fa gaire, quan la van fer al canal 3XL, però es veu que és força diferent de la novel·la, per tant no hi haurà cap problema amb això.

I això és tot, que no està gens malament. Per desgràcia, fins que no acabi els exàmens, cosa que passarà dimarts que ve, no podré començar a gaudir ni de la lectura d'aquestes obres ni dels videojocs que estreno.




2 comentaris:

  1. Renoi, jo vull regals com aquests...
    Felicitats amb retard! :-)

    ResponElimina
  2. Gràcies, he he...

    Doncs sí, està molt bé. Jo sóc molt fàcil de regalar: quan arriba una ocasió d'aquestes faig una llista, així és més fàcil per a tothom i tot serà encertat. I últimament, com que vull coses de fora, el que faig és demanar-les jo i posar com a adreça la dels meus pares. Això fa que perdi part de la gràcia de la sorpresa i tot plegat, però són coses que vull, per tant ja m'està bé. :)

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails