Menú

dilluns, 2 d’abril del 2012

Rebaixes especials del 29 de febrer

Com ja sabeu, enguany hi ha hagut un dia que no és irrepetible, però que només passa un cop cada 4 anys. 2012 és any de traspàs, com ho van ser el 2008 o el 2004 i com ho seran el 2016 i el 2020 (sempre anys de Jocs Olímpics, és fàcil de recordar), i per a molts va suposar un dia més de feina per acabar cobrant el mateix sou, però també va tenir parts positives.


La que m'interessava a mi i que protagonitza aquesta entrada són les rebaixes especials que van fer algunes botigues, especialment la Fnac, que a través de la seva botiga en línia va oferir descomptes del 35% acumulables (a diferència del que passa al 35% d'El Corte Inglés al gener-febrer i al juliol-agost) a les ofertes que ja hi hagués a la botiga, i gràcies a això vaig poder comprar el que apareix a la foto, amb els preus que poso al costat:

  • Persiguiendo a Amy (Chasing Amy), d'en Kevin Smith, per 4,19 €
  • Captain Tsubasa, els dos packs amb els 128 episodis, per 7,19 € cadascun!
  • Más allá de la vida (Hereafter), d'en Clint Eastwood, en edició DVD-Llibre, per 8,39 €
  • En Zack i la Miri fan una porno, d'en Kevin Smith, en edició especial per 8,99 €
  • ¡Olvídate de mí! (Eternal sunshine of the spotless mind), per 4,79 €
  • Arrietty y el mundo de los diminutos (Karigurashi no Arrietty), per 11,39 €
I vaig decidir que prou, perquè per molt que fossin preus irrepetibles no deixen de sumar una quantitat de diners que no tenia previst gastar, és el que tenen les rebaixes. No és que em falti entreteniment, i continuo sense consumir els meus béns d'oci tan ràpidament com m'arriben, però per si no n'hi havia prou la meva xicota va comprar tot això:

  
  • Pack Colección grandes actores de hoy d'en Brad Pitt amb El Asesinato de Jesse James por el cobarde Robert Ford, Ocean's Eleven, Ocean's Twelve, Ocean's Thirteen i Troya, per 11,99 €
  • El diario de Noa, en edició especial, per 10,79 €
  • La red social, en edició col·leccionista de 2 discs, per 7,19 €
  • ¿Conoces a Joe Black?, per 4,19 €
  • Dumbo, l'edició del 70è aniversari, per 5,99 €
  • Los Aristogatos, edició especial, per 5,99 €
Totes aquestes pel·lícules també les vull veure o tornar a veure, segons el cas, però és que a més ens vam comprar una altra cosa conjuntament:


El pack amb la sèrie completa de Friends, tot un clàssic de la història de la televisió, una sitcom imprescindible, en 10 temporades que tinc ganes de veure com cal, de manera ordenada i tot repassant aquells capítols que només he vist un cop, veient per primera vegada aquells que no he vist mai i repetint visionats dels pocs casos d'episodis que he vist 2 cops o més. 

El preu, uns irresistibles 50,99 € que són insuperables fins i tot a les rebaixes d'El Corte Inglés. Qualsevol fan de la sèrie ha de tenir aquest pack, encara que malauradament tant les primeres temporades com les últimes, entrada la dècada dels 2000, tenen un format de pantalla de 4:3. 

 

9 comentaris:

  1. Vaja, quina enveja més gran, especialment per la sèrie de Friends, que per aquest preu es una autèntica ganga.

    Per la resta, coincideixo molt amb els teus gustos i la meva al·lota (xicota) amb els de la teva. Casualitats? xD

    A veure quan ens obren una FNAC aquí a Mallorca (segurament mai ^^u).

    Salut!

    ResponElimina
  2. Bona compra que vam fer :P

    M2Hero, veig que llavors tenim uns gustos "habituals" segons el sexe? jeje

    Realment hi havia moltes més pelis, però ja va pujar suficient i amb Friends tenim cosa a veure per moooolt de temps :D

    ResponElimina
  3. Supós que es producte de que es tracta de sèries mítiques i bones pel·lícules i es normal que hi hagi coincidències, però a nosaltres també ens encanta Friends, a més de que a ella li encanten Els Aristogatos, El diario de Noa, La red social etc. i a mi Captain Tsubasa, el cine de Ghibli i les pel·lícules de Kevin Smith xD.

    El que he dit: quina enveja més sana em fa un dia de compres així gràcies a rebaixes com aquestes.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. japs, això sí... però que consti: a mi les que ha comprat ell no és que no m'agradin, eh? Arrietty la vaig anar a veure al cine, Tsubasa també l'he vist i la mirarem, les que no tant, potser, però vull donar-lis una nova oportunitat són les de Kevin Smith jaja

      Elimina
  4. Ui, en això ja sí que canviem una mica xD: a mi m'agraden bastant les coses que li agraden a la meva al·lota, però al contrari és complicat que passi ^^u. Això sí, les pel·lícules de Smith les disfruta quasi més que jo.

    Salut!

    ResponElimina
  5. No no, és exactament el que t'està dient: jo miro les seves coses i m'agraden, però a l'inrevés no tant.

    Com són ,eh? XD

    ResponElimina
  6. Eis!!! Jo si que miro les teves coses, eh? Les de Kevin Smith ja et dic que les vaig veure una vegada i no em van agradar gens, però li donaré una oportunitat... i de les teves pelis mirem moltes... més que de les meves, així que no et queixis! XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. No em queixo, però les mires i et quedes igual. XD

      "Les de Kevin Smith" no t'agraden? O només la que has vist? XD

      Elimina
    2. Les que he vist... i si de totes no recordo cap que en si m'agradi.. xDDDD

      Elimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails