Menú

dilluns, 21 de maig del 2012

How I met your mother (setena temporada)

Sovint parlo de sèries, en aquest bloc, i generalment ho faig quan acaben o quan n'he vist una o dues temporades. Poques vegades en faig entrades de temporada en temporada, però How I met your mother és una excepció i ara toca parlar de la setena temporada, que ha acabat fa poc. 


Abans de començar tornaré a advertir que hi ha spoilers, com sempre, perquè és una cosa que intento evitar quan parlo de sèries en general, però no quan dedico una entrada a una temporada concreta que entenc que, si algú se la llegeix, vol dir que ja l'ha vist i vol conèixer les meves humils impressions. Dit això, crec que per primera vegada la sèrie ha mostrar símptomes de desgast i ha allargat innecessàriament la trama, que a sobre tindrà una vuitena temporada. 


La sisena temporada acabava amb una escena de casament que sospitàvem que era el d'en Barney, i el primer episodi de la setena ens ho confirmava, però no ens quedava clar qui era la núvia. La cosa estava entre la Nora, la primera noia que va aconseguir que en Barney volgués una relació seriosa, i la Robin, primer amor d'en Ted Mosby a la sèrie i posterior parella infructuosa d'en Barney. 


O això ens pensàvem, perquè després de marejar la perdiu amb la Robin altre cop i perdre la Nora i que la Robin no deixés en Kevin (a la foto) per ell, tots dos acaben sense parella (en el cas d'ella després veurem per què) i tampoc no en formen una de nova. Un desastre que se soluciona amb l'arribada, més endavant, d'una altra noia que fa que en Barney vulgui posar-se seriós.


La Quinn (Becki Newton), una stripper del club on passa bona part del seu temps lliure en Barney i que accedeix a sortir amb ell després de molts esforços. Però la relació no serà gens fàcil, i ja veurem com acaba. En tot cas la seva aparició fa que el misteri de la trama de la misteriosa núvia que porten temps arrossegant els guionistes de HIMYM sigui entre la Robin i la Quinn, ja sense la Nora. Sí, al final de la temporada per fi sabrem qui és. 


Un altre tema que s'arrossegava era el dels intents d'en Marshall i la Lily d'esdevenir pares, i en aquesta temporada per fi veiem la Lily embarassada, coincidint amb l'embaràs real de l'actriu que la interpreta, l'Alyson Hannigan, que aquesta vegada no ha de dissimular la panxa. 

El matrimoni Eriksen, a banda d'aquest tema, té el del trasllat (o no) a la casa que la Lily va heretar a Long Island, mudança que la resta de la colla intentarà impedir com sigui perquè, no ens enganyem, queda a Can Pistraus. A més, tot això permet que torni a aparèixer l'irresponsable pare de la Lily, però poca cosa més.


Ja heu vist que no he parlat, encara, d'en Ted Mosby, el protagonista de la sèrie i el narrador en off que se suposa que ens està explicant des de fa anys com va conèixer la mare dels seus fills. Que a la sisena temporada sortís amb la Zoey i molt abans de tallar-hi la descartés com la misteriosa dona ja era un símptoma de cansament de HIMYM, però a la setena temporada la cosa empitjora i el veiem intentant recuperar el contacte amb velles parelles (la Victoria, dos cops i tot) o amb quasi-parelles (la Katie Holmes). 

El pitjor de tot és que, si bé ja ens va dir a la primera temporada que la Robin no era la mare dels seus fills, a la setena es torna a enamorar d'ella, i és per tant una de les noies que "reconsidera" en la seva cerca de la mare dels seus futurs fills. Calia? En absolut. Ha estat una temporada absurda pel que fa al seu protagonista. 


I ja que n'acabem de parlar la recuperem: la Robin en aquesta temporada pateix diversos canvis, tot i que com ja he dit no m'agrada que es torni a temes ja descartats com el de la seva història amb en Ted. Aquí la veiem embolicar-se amb en Barney, provocar amb això el final de la seva relació amb la Nora, però tampoc no li van bé les coses amb en Kevin, el psiquiatre amb qui surt, i que li diguin que no pot tenir fills, tot i que no els hagi volgut mai, és devastador per a la canadenca, i més encara per a en Kevin, que els volia encara que fossin adoptats.

La perspectiva d'un matrimoni sense fills fa que en Kevin li retiri la proposició de matrimoni i és per això que tallen. Ella, encara que estima en Barney, dissimula i es concentra en la seva feina, on progressa i és cada cop més coneguda. La Robin, doncs, encara que sembli mentida, és dels personatges que més avancen en aquesta setena temporada. 


El darrer episodi acaba com havia d'acabar, amb el naixement del fill dels Eriksen, i la colla amb les coses més o menys solucionades. Un nou flash forward ens revela qui és la núvia del casament d'en Barney i ara ens faltarà saber com les coses arriben a aquest punt.

Ara, tot i que les trames dels capítols són interessants i divertides i que alguns personatges evolucionen en un sentit positiu, que el més important de tots, en Ted, repeteixi temes i no ens hagi acostat el més mínim a la descoberta de la seva futura dona és molt decebedor i em fa desitjar que la sèrie acabi a la vuitena temporada, amb tot revelat. Altrament només continuarà enfonsant-se. 



10 comentaris:

  1. Vale, per fi arribo on volia arribar d'es d'un principi XD I veig que coincidim, no sé quants episodis hem vist, però aquesta temporada s'ens ha fet pesada des del començament... no sé què té però no és el mateix... la sisena va ser prou bona, potser la millor, passaven moltes coses que havien quedat a l'aire i responien al llarg de la temporada, i era divertida, ben pensada, ben feta... en canvi aquesta sembla tot el contrari. El tema de la Robin ja cansa, i molt (Per cert, odio la Robin, so, so much. XD)
    Crec que quedaría de conya que algun personatge principal morís al final de la serie. O que el Barney per exemple no existís realment, que fos... no sé, una altra part del Ted (molt "fight club", ho sé, però seria genial!). En fi, tinc varies teories que ara no venen al cas XD
    No sabia que la Lily estigués embarassada de veritat! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa temps que la major part dels fans de la sèrie considera que s'està allargant massa, i no els manca raó. La sensació de WTF la tindràs en el grandíssim flashback que és tota la novena i última temporada, però poc a poc aniràs veient que té raó de ser, que la intenció és aprofundir en un personatge que falta i que es farà estimar molt. Ja ho veuràs.

      Sospito que o bé no tens gaire temps o bé la mires en castellà. Deixa de fer-ho i posa't al dia, si és el segon cas xD

      Elimina
    2. Ah, i si odies la Robin llavors ets de la Lily xD

      No et vull avançar coses però sembla que ens sorprendran amb el final de la sèrie. Ja hi ha diverses teories que de moment no podem descartar :P

      La Lily ha estat embarassada més d'una vegada durant la sèrie, i en alguna temporada la Robin també, però ho dissimulaven xD

      Elimina
  2. OI, oi, Toni, quines coses que diuuuus!!! quina emoció! ara vull arribar al final de la serie! ><

    Però no és perquè estigui embarassada que la Lily mai seu al taburet, oi? Tots els personatges ho han fet en algun moment menys ella... sospitós... (veig sospitosa qualsevol xorrada XD)

    Pensava que el Barney es moriría i llavors el Ted explicava tot allò als fills per fer-los veure que la Robin ha sigut la dona amb més rellevància per ell, no per res comença la serie amb ella, i que llavors es divorciava de la dona i es casava amb la Robin, i per això els hi explicava XD Però just ahir vam veure l'episodi on el Ted li diu a la Robin que millor no deixar cap porta oberta, i això em fa dubtar...
    Es que s'em fa difícil que m'agradi un personatge per al Ted que no surt fins al final, i que aquesta sigui l'amor de la seva vida... Com Harry Potter, en Ron no podia acabar amb ningú que no fos l'Hermione XD
    Qui es mor!?!? ALAAAAA!! El fill dels Eriksen!! no? qui? qui? QUI? ara m'has deixat amb l'intriga!!

    La mirem en english, al principi anàvem més a poc a poc i amb subtítols, però ara ja mirem dos episodis al migdia i dos més a la nit (sense subtitols, a lo "pro"), a aquest ritme avançem més. Que hi han més series que volem veure i no hi ha manera XD La novena temporada encara s'està baixant, tenim fins al cinquè o sisè capítol.

    Quin rotllo t'he fotut XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan he llegit "Harry Potter" he saltat al paràgraf final. Encara no he acabat de llegir els llibres. Tot i que als diaris no tenen cap problema amb parlar del final de la saga i rebentar-me coses quan la senyora Rowling declara que tal o que qual i creuen que n'han de fer una notícia, però bé.

      Entenc el que dius, però faran que estimis la mare dels fills, creu-me.

      El tema Robin és un dels grans defectes de la sèrie: el van traient de tant en tant, quan des del principi se sap que no és ella. I com hauràs vist a la setena temporada físicament no li és possible, ni vol adoptar.

      M'alegro que la mireu en anglès, així podeu posar-vos al dia quan vulgueu. N'he vist algunes sense subtítols, però aquesta no, perquè té molts jocs de paraules. Quan les miro jo sol és amb subtítols en anglès, això sí. Per tant, m'inclino davant vostre. xD

      Elimina
  3. Ups, sorry! mi no saber! Dono per suposat (mal fet, ara ho veig) que qui no ha llegit ja els llibres és perquè ha vist les pelis i per tant no hi té interés (com el Jordi). Doncs ja trigues, que estàn molt bé!

    Si no es que no m'agradi la Lily, la culpa és dels guionistes que li canvien la personalitat com els hi dona la gana XD ES MOR LA LILY!??! Pobre Marshall!!!!

    Pfff, ara si el Barney comença a voler fills què? un altre cop a marejar el tema...

    No et pensis, molts cops no pillem el que diuen XD El capítol de la festa que fan a casa la Lily-Marshall, ha sigut el capítol que menys hem pillat XD Però fa pal baixar-se els subtítols, trigariem més a veure'ls :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. De pal gens: en anglès estan de seguida, i també els trobes a subtitulos.es :P

      Elimina
  4. es que és difícil sincronitzaaaaaar, jopelines...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sincronitzar? Això és que no ho fas bé: fixa't com es diu el torrent que baixes i en anar a subtitulos.es veuràs per a quines versions estan preparats. Per a tenir més èxit, baixa't les coses d'EZTV.IT i els subtítols de subtitulos.es Res més fàcil :)

      Elimina
  5. Es que això ho fa el Jordi ^^U i ara em comenta que no sempre és possible trobar la mateixa versió, ho busca a subscene.
    Com que jo no faig res no em queixo XD

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails