Menú

dimecres, 15 de desembre del 2010

Una compra afortunada: Hiroshima 6 i 7 (i final!)

Petita entrada per compartir amb vosaltres una compra afortunada que he fet avui. Era al carrer Tallers buscant uns discs per regalar i he entrat a l'últim local de Discos Castelló que hi ha, tocant ja a la Ronda de Sant Antoni. La que es coneix com a Castelló 70-nou, vaja. I hi he entrat en bona part perquè a l'aparador hi tenien còmics descatalogats molt bé de preu. Dins la botiga, la majoria dels còmics no m'interessava en absolut, però també hi tenien manga descatalogat, i concretament m'he endut...


El 6 de Hiroshima...


...I el 7 de Hiroshima.

Què té d'especial que m'hagi comprat aquests dos volums? Doncs que m'he acabat la col·lecció, però sobretot que feia anys que Hiroshima (Hadashi no Gen) estava descatalogada i els dos últims números eren impossibles de trobar. Amb molta sort, de segona mà i a vés a saber quin preu, per allò de l'oferta i la demanda. La gràcia és que jo els he comprat nous de trinca i a preu de saldo, gairebé el 50% del PVP original, de manera que per 98 cèntims més del que valia abans un dels volums me n'he endut dos.

També tenien els cinc primers, que no he agafat perquè ja els tinc, però si al final és un d'aquells casos de manga descatalogat que et trobes a totes les botigues perquè l'envia la fallida editorial per treure's de sobre les còpies que té al magatzem (com els que podem veure a Continuarà, per exemple), me n'alegraré per qualsevol que pugui aprofitar per fer-se amb aquest imprescindible còmic.

Ara ja podré llegir-la d'una tirada i tota sencera, i evidentment arribat el moment faré la ressenya d'aquesta magnífica obra autobiogràfica d'en Keiji Nakazawa, coneguda aquí per la duríssima pel·lícula animada que ens va arribar (i que, per cert, encara he de veure) i editada de manera barroera per Otakuland, un cas molt semblant al de Touch.


1 comentari:

  1. bona compra la de Hiroshima!
    Quins manga descatalogats recordes que hi havia?? potser val la pena passar-hi algun dia...

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails